کرمان رصد

آخرين مطالب

حسینی خبر داد:

اجرای دستورالعمل معرفی و کنترل آلاینده‌های محیط زیست شهر تهران شهرداری تهران

اجرای دستورالعمل معرفی و کنترل آلاینده‌های محیط زیست شهر تهران
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از ابلاغ دستورالعمل معرفی و کنترل آلاینده‌های محیط زیست شهر تهران و اجرای آن در سطح مناطق 22 گانه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران؛ جلسه تشریح و تبیین دستور العمل معرفی و کنترل آلاینده های محیط زیست شهر تهران با حضور " حلیا سادات حسینی" مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار، "سعید بیگی" مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران،" احمد طاهری" مدیر کل پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست ،"علیرضا رحمتی" رئیس اداره محیط زیست شهرستان تهران، جمعی از معاونین خدمات شهری و مدیران محیط زیست و ساماندهی مناطق 22 گانه صبح امروز برگزار شد.
"حلیا سادات حسینی" در این جلسه تهیه بانک اطلاعاتی یکپارچه و به روز از کلیه اصناف، مشاغل، صنایع و کارگاههای آلاینده و دارای پتانسیل آلودگی در شهر تهران و حریم شهری، استفاده بهینه و موثر از امکانات مالی و نیروی انسانی و زمانبندی مناسب در جهت پیگیری و رفع آلودگیها، کنترل یکپارچه بر روند کاهش و رفع آلودگی منابع آلاینده محیط زیست کلانشهر تهران، استفاده از ظرفیت آزمایشگاه های تخصصی و معتمد سازمان محیط زیست در جهت مستندسازی و پیگیری قانونی جهت رفع آلودگیهای موجود و استفاده از نتایج بدست آمده از اجرای طرح در تصمیم سازی های آینده توسط مدیران و سیاستگذاران مدیریت شهری را از جمله اهداف تهیه و تدوین این دستورالعمل عنوان کرد.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه ذاتی اداره کل محیط زیست شهرداری تهران رفع آلودگی های محیط زیستی است گفت: با توجه به اینکه شهرداری تهران تهران متولی رفع آلایندگی اصناف و واحدهای خدماتی است و از سوی دیگر در بودجه سال جاری کد پروژه ای به منظور شناسایی منابع آلاینده به مناطق تخصیص داده شده است، مدیران محیط زیست مناطق می بایست در تعامل با همکاران شرکت ساماندهی در گام نخست ضمن شناسایی منابع آلاینده و با ارایه راهکار نسبت به رفع معضل اقدام نمایند.
حسینی با بیان اینکه برابر این دستور العمل مستندات پایش مناطق هر 3 ماه یکبار برای اداره محیط زیست و توسعه پایدار ارسال می شود اظهار داشت: ماحصل گزارشات در سامانه شناسایی منابع آلاینده سازمان محیط زیست ثبت خواهد شد.
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران یادآور شد: عوارض آلایندگی که از شناسایی منابع آلاینده شهر تهران در سال گذشته به شهرداری تهران تعلق می گرفت برابر سه هزار میلیارد تومان بوده است که با توجه به عدم ثبت این منابع در سامانه سازمان محیط زیست، ریالی به شهرداری تهران تعلق نگرفته است. با اجرای این دستورالعمل ضمن آنکه وظیفه ذاتی مان را به ثمر نشانده ایم، در آمد پایداری نیز برای شهرداری تهران حاصل خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/579963/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هم‌صدایی علی پهلوان و کریس دی برگ در اپرا هاوس سیدنی

لوریس چکناواریان: خلیج فارس افتخار سرزمین ماست

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و جغرافیایی استان برای تعمیق ارزش‌های انقلاب اسلامی

تیزر مستند «محافظ» رونمایی شد

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان کرمانی در 256 حوزه امتحانی

256 حوزه امتحانی در استان کرمان میزبان امتحانات نهایی دانش آموزی

هواشناسی ایران 1404/2/21؛ رگبار باران و رعدوبرق در 10 استان

احیای بافت‌های تاریخی در شهرهای استان بوشهر

برگزاری روز کرمان در نمایشگاه کتاب تهران

خط و نشان نیشیدا و رفقا برای نماینده ایران و بقیه

واکنش رافائل کاستیلو، سرمربی تیم ملی هندبال ایران به ال‌کلاسیکوی امشب

کیانوش پالاد، بازیکن تیم ملى هندبال: به حمایت مالی نیاز داریم

خاطره خنده‌دار محمد طاهری کاپیتان تیم ملی فوتسال از پلی‌استیشن

یاسین کبیریان‌جو: نسل جدید هندبال وارد ترکیب اصلی شده‌اند

رافائل، سرمربی تیم ملی هندبال: در ال‌کلاسیکو طرفدار بارسا هستم

صابر حیدرى بازیکن تیم ملى هندبال: رافائل هم جدی است و هم خوش‌اخلاق

خداحافظی پادشاه ریو از دنیای بوکس

واکنش رئیس کمیسیون داوران کشتی به مبارزه جنجالی معصومی و زارع

دختران پینگ‌پنگ‌باز در اردوی جهانی

حس و حال ناب موسیقی جنوب با قطعه «طیاره» از حیدو هدایتی

نوای هزار دف در پالنگان طنین‌انداز می‌شود

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

مرکز خرید اندیشه

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

زوج آماده و ایرانی فولاد 49 امتیاز گرفت!

تمجید ویژه AVC از ستاره‌های خارجی عطایی

کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان برگزار می شود

اضافه وزن عجیب انگاپت در لیگ قهرمانان آسیا(عکس)

برگزاری امتحانات نهایی خرداد ماه در 256 حوزه امتحانی استان کرمان

والیبال لیگ قهرمانان آسیا؛ برد سخت فولاد سیرجان مقابل ناخون راتچاسیما در دیدار افتتاحیه

توسعه گردشگری بم با تمرکز بر اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی

مس رفسنجان از نساجی شکایت می کند!

وجود 55 هزار فرهنگی بازنشسته در استان کرمان/ پیشکسوتان فرهنگی گنجینه های آموزش و پرورش هستند/ توسعه اجتماعی و فرهنگی کشور مدیون معلمان به‌ویژه پیشکسوتان فرهنگی است

50 تا 60 درصد فرهنگیان استان کرمان در گروه سنی جوان هستند که مهمترین دغدغه آنان مسکن است

تغییرات غیرقانونی در کاراته؛ بسترسازی برای ابطال احتمالی انتخابات آینده

لئون: تیمی ساختیم که هیچ‌کس باور نداشت

اضافه وزن عجیب انگاپت در لیگ قهرمانان آسیا

حالا لیگ قهرمانان آسیا؛ این اعجوبه همه جا می‌درخشد

زوج آماده ایرانی فولاد 49 امتیاز گرفت

لحظاتی از تمرین امروز تیم ملی هندبال ایران زیر نظر رافائل کاستیلو

ستاره سلتیکس از رکورد برایانت گذشت

غیبت تاج در جشن قهرمانی تراکتور

طارمی روی جلد روزنامه مشهور ایتالیایی