کرمان رصد

آخرين مطالب

کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان برگزار می شود اجتماعي

کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان برگزار می شود
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش ؛ سرهنگ محمود مهدوی فرد مسئول بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان کرمان در نشست خبری اعلام کرد : یازدهمین دوره کنگره ملی ادبیات پایداری 24 اردیبهشت ماه با پیام سرلشکر باقری رییس کل ستاد نیروهای مسلح کشور در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می شود.
او با بیان اینکه این رویداد یک کنگره علمی است افزود : جانشین بنیاد حفظ آثار و مسئول سازمان ادبیات دفاع مقدس کشور نیز در این مراسم حضور خواهند یافت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی اعلام کرد : تا کنون 504 عوان کتاب در مورد شهدا در استان کرمان منتشر شده است و امسال نیز برای انتشار 100 جلد کتاب جدید انتشار خواهد یافت.
ارسال 75 مقاله علمی
سپس دبیر کمیته علمی کنگره ملی ادبیات پایداری نیز گفت : در مجموع 75 مقاله از سوی اساتید و دانشجویان به دبیرخانه ارسال شد که بعد از انجام فرآیند داوری 37 مقاله پذیرش شد که 14 مقاله در روز برگزاری کنگره قرائت و ارائه و بقیه مقالات نیز به چاپ خواهد رسید.
احمد امیری خراسانی افزود : اساتیدی از دانشگاه های شیراز، یزد، گیلان، تبریز، کرمانشاه، تهران، تربیت مدرس، ولی عصر(عج) رفسنجان و شهید باهنر به عنوان شورای علمی کنگره همکاری داشته اند.
وی بیان کرد : کنگره ادبیات پایداری از سال 84 به مرکزیت کرمان آغاز و طی 20 سال گذشته تا کنون مستمرا ادامه داشته و هر دو سال یک بار برگزار می شود و دبیرخانه آن در کرمان قرار دارد.
او افزود : ادبیات پایداری انعکاس دهنده حضور موثر مردم ایران در طول تاریخ است.
رییس اسبق دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت : این کنگره دو رسالت بر دوش دارد که شامل بازیابی و واکاوی گنج های موجود در متون ادبی و تاریخی و نیز بازسرایی و ایجاد ادبیات پایداری با توجه مسائل جهان و عرصه بین الملل در عصر حاضر است که باید برای ایحاد روحیه در مردم، تولید ادبیات پایداری نمایند.
او اعلام کرد : طی سنوات قبل گرایش ادبیات پایداری در مقطع ارشد دانشگاه ها تاسیس شد و در 40 دانشگاه توسعه یافت، همچنین نشریه ادبیات پایداری مجوز گرفته و منتشر می شود.
وی گفت : کنگره یک شورای علمی دارد و برای هر کنگره یک موضوع مشخص می شود و موضوع کنگره امسال جریان شناسی ادبیات پایداری است؛ خروجی کنگره مجموعه مقالاتی به نام ‘نامه پایداری” است که منتشر می شود و دارای امتیاز پژوهشی نیز هست و تا کنون ده جلد آن منتشر شده است.
دبیر کمیته علمی کنگره ملی ادبیات پایداری تاکید کرد : گل سر سبد دفاع مردم ایران در طول تاریخ، دوران هشت سال دفاع مقدس است که برای ملت ما هویت ساز است.
او افزود : انجمن ادبی دفاع مقدس استان کرمان نیز فعال است و یک آرشیو از فارغ التحصیلان این رشته در سطح کشور در حال ایجاد است تا بتوانیم انجمن فرهیختگان ادبیات پایداری کشور را تشکیل دهیم.
وی تاکید کرد : در بعد از انقلاب اسلامی عواملی همچون حب الوطن، اطاعت از دستورات دینی، حر بودن، رهبری اعتقادی واحد، غیرت ملی و تعصب دینی از جمله مسائل تاثیرگذار در پایداری مردم بوده است.
امیری خراسانی گفت : از اول کار بنای ما بر برگزاری کنگره در سه محور ملی، منطقه ای و بین المللی بود که تا کنون فقط در بعد ملی موفق به برگزاری آن شده ایم.
کد خبر 2062361

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/722960/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزادی گروگان رودباری پس از 80 روز اسارت وحشتناک در پاکستان !

اندیشکده محیا در خانه اندیشه‌ورزان افتتاح شد

انهدام باند قاچاق سوخت سازمان یافته درکرمان

پایان گروگان‌گیری در رودبار جنوب با تلاش نیروهای امنیتی و اطلاعاتی

تقابل در رینگ سایپا

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

ترانه «دل» با صدای علیرضا طلیسچی

این قطعه بیکلام با ساز ویولن را از دست ندهید

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

«نهج‌الولایه»؛ روایت اندیشه امامین انقلاب به زبان عربی

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

توفان شدید کرمان را درنوردید | آسیب به تاسیسات برق، خاموشی مضاعف و شکستن درختان

تکمیل 150 هزار متر پیاده‌روسازی، نماد هم‌افزایی و آغاز مسیر تحول شهری است

اجرای ارکسترال آهنگ «کویر» توسط محمد معتمدی

آهنگ «ممنونم» را از سامان جلیلی بشنوید

شنونده «شک می کنم» با صدای رضا یزدانی باشید

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

طرح نظام باشگاه‌داری فوتبال در ایران هنوز تصویب نشده است

این شماره از روزنامه را هوش مصنوعی درآورده است /زنگ‌های خطر برای شغل روزنامه‌نگاری به صدا درآمد

تحلیلی بر تخریب نقاشی‌های عادل یزدی در دل بافت تاریخی شیراز

برنامه قطعی برق کرمان دوشنبه 22 اردیبهشت + لیست مناطق

آتش تشریفات زرند را تعطیل کرد

توفان شدید کرمان را درنوردید/ آسیب به تاسیسات برق، خاموشی مضاعف و شکستن درختان

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

آتش‌سوزی گسترده یک رستوران در زرند مهار شد

توفان شدید کرمان را درنوردید؛ آسیب به تأسیسات برق، خاموشی مضاعف و شکستن درختان

طرح مهارت‌آموزی و ارتقای اشتغال‌پذیری جوانان در کرمان اجرا می‌شود

دنیامالی: در جشن قهرمانی تراکتور شرکت نمی‌کنم

اعلام لیست 14 نفره تیم ملی وزنه‌برداری ایران

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

چهارمین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار