کرمان رصد

آخرين مطالب

نیازهای گردشگری بم همزمان با سفر ضرغامی تشریح شد اقتصادي

  بزرگنمايي:

کرمان رصد- محمد برزنگ صبح روز سه‌شنبه در حاشیه جلسه هماهنگی سفر وزیر میراث به بم در گفت‌وگویی به خبرنگار ایرنا افزود: در چهار حوزه میراث‌فرهنگی پیشنهادهایی ارائه شده که یکی از آنها در بحث میراث‌فرهنگی، مرمت و بازسازی آثار تاریخی بم با اولویت مرمت حصار پیرامون ارگ تاریخی بم است.

قرار است امروز وزیر میراث فرهنگی به استان کرمان سفر کند و شهرستان های جیرفت و بم نیز دیدن داشته باشد.

فرماندار بم ادامه داد: بحث دیگر مرمت و تکمیل موزه تاریخ باستان‌شناسی و همچنین دیگر آثار تاریخی حوزه شهرستان از جمله خانه عامری، بازار وکیل، حناسایی، بازار قیصریه، کوشک رحیم‌آباد، قلعه دختر و یخدان است که در مجموع710 میلیارد ریال برای این موارد پیشنهاد اعتبار شده است.

فرماندار بم با اشاره به وضعیت حوزه گردشگری این شهرستان اظهارداشت: زیرساخت‌ها و تسهیلات مربوط به گردشگری مدنظر است که در بحث تکمیل زیرساخت‌های گردشگری، فاز دوم نورپردازی ارگ تاریخی بم، اجرای سیستم نور و صدای این بنای تاریخی و سرویس‌های بهداشتی محوطه پیرامون و داخل ارگ پیشنهاد شده و همچنین اجرا و تکمیل طرح محوطه‌سازی قنات های ثبت شده جهانی قاسم‌آباد و اکبرآباد بروات به 650 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

وی عنوان کرد: در بحث تسهیلات نیز براساس درخواست سرمایه‌گذاران به منظور راه‌اندازی چند مجموعه مانند هتل‌آپارتمان، مجتمع گردشگری و هتل سنتی مبلغ 500 میلیارد ریال تسهیلات بند اول تبصره 18 در نظر گرفته شد.

برزنگ با اشاره به اینکه در بحث صنایع‌دستی نیز چهار مورد پیشنهاد شده خاطرنشان کرد: تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری خانه خلاق صنایع‌دستی و همچنین تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری از فاز دوم ایجاد کارگاه‌های صنایع‌دستی در محل سربازخانه ارگ تاریخی بم مورد تاکید است.

به گفته وی امسال برای سربازخانه این بنای تاریخی مبلغ 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر رییس جمهور تمهید شده تا بتوانیم این مکان را به کارگاه‌های صنایع‌دستی تبدیل کنیم و اگر در سفر وزیر هم همین میزان اعتبار اختصاص یابد سریع‌تر به نتیجه خواهیم رسید.

وی اضافه کرد: اعتبار به منظور تجهیز کارگاه احیای نساجی سنتی و همچنین آموزش کوتاه‌مدت برای 200 نفر از افرادی که تمایل دارند در حوزه صنایع‌دستی مشغول به فعالیت شوند درخواست کرده ایم.

فرماندار بم گفت: آخرین حوزه‌ درخواست اعتبار شده در بحث تملک و آزادسازی حریم اثر تاریخی ارگ بم است زیرا حدود هفت و نیم هکتار از اراضی دور ارگ تاریخی بم متعلق به مردم بوده که در 30 سال گذشته اجازه ساخت‌وساز به افراد داده نشده است.

وی افزود: برای این حوزه نیز مبلغ 600 میلیارد ریال اعتبار درخواست شده است.

به گزارش ایرنا بازدید از بزرگترین بنای خشتی و گلی تاریخی جهان، کارخانه حناسایی و خانه عامری در بم از جمله برنامه های سفر وزیر میراث فرهنگی به ایان شهرستان اعلام شده است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/579690/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییرات جدید قیمتی کرمان موتور در اردیبهشت ماه

کاراته قهرمانی کشور دختران| برترین‌های مسابقات زیر 21 سال معرفی شدند

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

بیل گیتس؛ میلیاردر آینده‌نگر، وارث اندیشه نیکوکارانه

معاون قوه قضائیه برای سفری دو روزه وارد کرمان شد

جهان فولاد سیرجان؛ کارفرمای برتر سلامت‌محور استان کرمان

قیمت اردیبهشت محصولات کرمان موتور در بازار خودرو + جدول

تاکنون 2600 مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی در قم صادر شده است

پخش زنده مسابقات نماینده ایران در جام باشگاه‌های والیبال آسیا

ترانه «یکی بود یکی نبود» با صدای مرتضی پاشایی

پلکان موسیقی شهر وین مردم را مجذوب خود کرد!

حسِ خوب این موسیقی بی کلام تقدیم به شما

آوای ویولن در منظره ای برفی

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

کار عقل پالایش، تطبیق و توسعه سنت است، نه برانداختن آن

همایش بین‏‌المللی اندیشه‏‌های ملاعبدالله یزدی برگزار می‌شود

استاد مطهری مرد «نه» گفتن و ایستادن در مقابل هرگونه کارمندوارگی بود

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران در کرمان برگزار می شود / توسعه گردشگری در کارمانیا

امکان خرید مستقیم خودرو از کارخانه با گواهی سپرده

امضای قرارداد احداث بلوک سوم «مجتمع نیروگاهی گهران سیرجان» با ظرفیت 546 مگاوات

میزبانی کرمان از نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران

معاون قوه‌قضائیه وارد کرمان شد

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

نغمه های اصیل موسیقی ایرانی با تارنوازی استاد جلیل شهناز

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

موسیقی بی کلام و احساسی «کی مای» اثر جاودانه انیو موریکونه

ترانه احساسی «مرفین» با اجرای حمید عسکری

اجرای ترانه «کوی عشق» توسط علیرضا عصار

17 اردیبهشت 1402؛ روز سیاه رانت و اعتمادی که بازنگشت

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست