کرمان رصد

آخرين مطالب

معاون استانداری کرمان: روایت امنیت را در راهپیمایی اربعین می‌توان مشاهده کرد سياسي

معاون استانداری کرمان: روایت امنیت را در راهپیمایی اربعین می‌توان مشاهده کرد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان گفت: مهمترین مصداق در روایتگری امنیت را می‌توانیم در راهپیمایی عظیم اربعین مشاهده کرد.
رحمان جلالی در مراسم اختتامیه نمایشگاه روایت پیشرفت و ویژه برنامه روایت امنیت استان کرمان گفت: احساس امنیت بالاتر از امنیت است، مهمترین مصداق در روایتگری امنیت را می‌توانیم در راهپیمایی عظیم اربعین که تا امروز حدود 3 میلیون نفر در آن شرکت کردند و مراسم‌های تاسوعا و عاشورا مشاهده کنیم.
وی جنگ روایت‌ها را از راهکارهای خنثی‌سازی جنگ ترکیبی دشمن دانست و با تبیین اقدامات نیروهای امنیتی، نظامی، قضائی و انتظامی در ایجاد امنیت در کشور بیان کرد: دستگیری تیم تروریستی وابسته به گروهک ارتش مردمی در کرمان یکی از روایت‌های امنیت است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان افزود: این مورد تروریستی دارای سه جزء اصلی (بازیگردانان، بازیگران و بازی خورده‌ها) دارد و جدیدترین شگردهای اطلاعاتی در آن به کار رفته است؛ بازیگران و بازی خورده‌ها درگیر این اتفاق بودند و ردپای هیچ یک از صحنه‌گردانان و بازیگردانان را نمی‌بینیم و اتفاق از طریق بستر فضای مجازی شبکه‌های اجتماعی رقم می‌خورد.
جلالی تصریح کرد: اقدامات ایضایی از طریق حریق و انفجار در مناطق مختلف مخصوصا در سه نقطه حیاتی و حساس در دستور کار این پروه تروریستی بود.
وی گفت: زمان شکل‌گیری گروهک تروریستی ارتش مردمی بعد از اغتشاشات سال گذشته در یک صفحه اینستاگرامی توسط فردی به نام شاهین زحمتکش (خواننده رپر) با نام مستعار شاهین‌لو است که سال 1362 در زندان اوین و زمان گذران محکومیت مادر متولد شده و پدر او عضو گروه نفاق بوده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان ادامه داد: گروهک نوپدید با عنوان ارتش مردمی یکی از فعالترین گروهک‌های تروریستی ماه‌های اخیر است، شاهین در سال 1395 به دانمارک عزیمت می‌کند و سرپل تحت عنوان سیامک تدین، رابط بین شاهین و عناصر کف میدان بوده است.
جلالی گفت: با اقدامات فنی و اطلاعاتی سربازان گمنام، هسته اولیه این گروهک دستگیر و تعداد زیادی بمب‌های دست‌ساز و کیت‌های الکترونیکی با قدرت انفجار بالا که از طریق سرپل انجام می‌شد از او کشف شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان، هدف اصلی این گروهک را انفجار مزار شهید سلیمانی اعلام کرد و گفت: انفجار یک پمپ بنزین را هم در نظر داشته و تا مرحله جاگذاری بمب پیش رفته بودند.
جلالی عنوان کرد: همه فرآیندهای این گروه از طریق فضای مجازی پیش می‌رفته است. پرچم رژیم اشغالگر قدس را از پل فرهنگیان کرمان آویزان و بلافاصله تصویر آن را به کانال‌های بیگانه‌ مخابره کردند.
وی، تخریب اموال عمومی، دوربین‌های نظارتی، شعارنویسی و کاغذنویسی را از اقدامات این گروه بیان کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اشاره به خنثی‌سازی برنامه‌های گروهک توسط سربازان گمنام گفت: امروز به برکت وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان فرماندهی کل قوا، جمهوری اسلامی در اوج اقتدار امنیتی قرار دارد.
جلالی گفت: استان کرمان سال گذشته با وجود پهناوری و همسایگی با انواع تهدیدات نرم و سخت از امن‌ترین نقاط کشور در ناامنی‌های کشور بود و همه به واسطه مجاهدت و همدلی تمام اعضای شورای تامین استان است.
 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/576400/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیزر ویدئوی کار جدید علیرضا عصار به نام «فراری»

هنرِ چهار خواننده تاثیرگذار که در اردیبهشت به دنیا آمده یا از دنیا رفته‌اند

اجرای تیتراژ متفاوت «پهلوانان نمی‌میرند» توسط آیدین توسلی

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

بلوک سبک ساختمانی

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

50 تا 60 درصد فرهنگیان استان کرمان در گروه سنی جوان هستند که مهمترین درخواست آنان مسکن است

شرکت 330 فرهنگی در مسابقات قرآن فرهنگیان استان کرمان

مرحله دیگری از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد اعلام شد

جای خالی سید خیلی زود حس شد!

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

دیدار رئیس انجمن کراسفیت با وزیر ورزش و جوانان

هم‌صدایی علی پهلوان و کریس دی برگ در اپرا هاوس سیدنی

لوریس چکناواریان: خلیج فارس افتخار سرزمین ماست

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و جغرافیایی استان برای تعمیق ارزش‌های انقلاب اسلامی

تیزر مستند «محافظ» رونمایی شد

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان کرمانی در 256 حوزه امتحانی

256 حوزه امتحانی در استان کرمان میزبان امتحانات نهایی دانش آموزی

هواشناسی ایران 1404/2/21؛ رگبار باران و رعدوبرق در 10 استان

احیای بافت‌های تاریخی در شهرهای استان بوشهر

برگزاری روز کرمان در نمایشگاه کتاب تهران

خط و نشان نیشیدا و رفقا برای نماینده ایران و بقیه

واکنش رافائل کاستیلو، سرمربی تیم ملی هندبال ایران به ال‌کلاسیکوی امشب

کیانوش پالاد، بازیکن تیم ملى هندبال: به حمایت مالی نیاز داریم

خاطره خنده‌دار محمد طاهری کاپیتان تیم ملی فوتسال از پلی‌استیشن

یاسین کبیریان‌جو: نسل جدید هندبال وارد ترکیب اصلی شده‌اند

رافائل، سرمربی تیم ملی هندبال: در ال‌کلاسیکو طرفدار بارسا هستم

صابر حیدرى بازیکن تیم ملى هندبال: رافائل هم جدی است و هم خوش‌اخلاق

خداحافظی پادشاه ریو از دنیای بوکس

واکنش رئیس کمیسیون داوران کشتی به مبارزه جنجالی معصومی و زارع

دختران پینگ‌پنگ‌باز در اردوی جهانی

برگزاری اولین جشن ملی بومگردی‌های ایران در استان کرمان

حس و حال ناب موسیقی جنوب با قطعه «طیاره» از حیدو هدایتی

نوای هزار دف در پالنگان طنین‌انداز می‌شود

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

سرمقاله ایران/ ایران و زنان