کرمان رصد

آخرين مطالب

صندوق پژوهش و فناوری با سرمایه‌گذاری 20 میلیارد تومانی در رفسنجان راه‌اندازی می‌شود اجتماعي

صندوق پژوهش و فناوری با سرمایه‌گذاری 20 میلیارد تومانی در رفسنجان راه‌اندازی می‌شود
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا/کرمان فرماندار رفسنجان با اشاره به وجود بیش از 85 شرکت فناور در این شهرستان، گفت: ضرورت ایجاد صندوق پژوهش و فناوری رفسنجان جهت حمایت از ایده‌ها تا رسیدن به تولید انبوه احساس می‌شود که در این زمینه قرار است این صندوق با سرمایه‌گذاری 20 میلیارد تومان راه‌اندازی شود.
حسین رضایی عصر امروز 17 خرداد ماه در جلسه شورای راهبردی توسعه زیست بوم فناوری رفسنجان اظهار کرد: رفسنجان صاحب پردیس علم و فناوری شده اما برای اینکه این جایگاه به پارک علم و فناوری ارتقاء یابد باید تمامی شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ساماندهی و در یک محل و ساختمانی مستقر شوند تا چتر حمایتی برای تولید انبوه ایده‌های دانشگاهی و آزاد، گشوده شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: صندوق پژوهش و فناوری رفسنجان قرار است با اعتبار اولیه 20 میلیارد تومان ایجاد و از ایده‌ها حمایت کند و در مورد احداث ساختمان برای استقرار شرکت‌های فناور شهرستان هم مقرر شد دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان قطعه زمینی را واگذار کند.
رضایی ادامه داد: هم‌چنبن مقرر شد پیگیری‌های لازم جهت جذب مشارکت‌های حمایتی شرکت ملی صنایع مس ایران برای تأمین زمین و ساخت مرکز نوآوری شهید ستاری که در حال حاضر در محل استیجاری قرار دارد، انجام شود.
فرماندار رفسنجان ادامه داد: شهرداری رفسنجان هم کمک‌های خود را جهت ارتقاء تیم‌های کسب و کاری خلاق ارائه خواهد داد.
رضایی بیان کرد: اوایل فروردین سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای مابین شرکت مس و دانشگاه ولی‌عصر(عج) مبنی بر راه‌اندازی آزمایشگاه مرجع خاک‌شناسی( ویژه معادن) امضا شده و زمان پنج ساله را داراست که در این جلسه سرعت بخشیدن به اجرای این طرح در دستور کار قرار گرفت.
زیست بوم فناوری رفسنجان 10 ساله است
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان نیز هدف از راه اندازی مراکز رشد را کمک به دانشجویان دارای ایده دانست تا ایده آن‌ها به محصولی دانش‌بنیان برسد و تبدیل به کسب و کار شود.
حسین کاظمی افزود: خوشبختانه در شهرستان رفسنجان از 10 سال قبل زیست‌بوم فناوری آغاز و اکنون مراکز رشدی از جمله مرکز نوآوری شهید ستاری، مرکز رشد دانشگاه ولی‌عصر(عج) و مرکز نوآوری سلامت را در این شهرستان داریم.
وی افزود: در این مسیر ساختارمند دو مورد نیاز است که شامل کارگاه‌های ساخت و تأمین مالی از طریق صندوق پژوهش و فناوری جهت تسهیل در امور تولید انبوه محصولات دانش‌بنیان است.
کاظمی توضیح داد: پارک علم و فناوری آینده خوبی را برای رفسنجان ترسیم می‌کند و می‌تواند در کنار حفظ کشاورزی و صنعت مس، به تولید محصولات دانش‌بنیانی کمک کند که ضمن ایجاد اشتغال، بازارپسند هم باشند و درآمدزایی داشته باشند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/559016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«به امید یه هوای تازه تر»؛ نماهنگی زیبا از سریال خط قرمز

وظیفه حوزه تولید اندیشه‌های بنیادین و تئوری پردازی برای تمدن سازی است

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

نماهنگ «جونم امام رضا» با صدای گروه سرود رهپویان حرم

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

شرکت 120 هزار نفر از مردم کرمان در پویش زندگی با آیه ها

پیش‌بینی افزایش ابر و وزش باد در کرمان

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

آهنگ مناسبتی مجید اخشابی به نام «نذر هر سال»

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

گل‌گهر از VAR بلژیکی رونمایی کرد (عکس)

ربیعی: از آرمان رمضانی شدیدا راضی هستم!

تقدیم به مادرم – روز عشق در سیرجان!

تقدیم به مادرم - روز عشق در سیرجان!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

آهنگ «جانان» با صدای حمید هیراد

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

بمب کهکشانی‌ها در میدان نقل‌وانتقال فوتسال؛ فولاد زرند در کما

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

ادعای پورموسوی: قراردادم تمدید شد!

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

لک هم احتمالا از رفسنجان می‌رود

حمایت از خبرنگاران فلسطینی در غزه در پی شهادت صدها روزنامه‌نگار

پورموسوی: خیلی‌‌ها تلاش کردند مس سقوط کند/در این تیم می‌مانم

ربیعی: به شرافت بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم

پورموسوی: خیلی‌ها تلاش کردند مس سقوط کند