کرمان رصد

آخرين مطالب

روستای تنگشاه عنبرآباد از بُن بست خارج می‌شود اجتماعي

روستای تنگشاه عنبرآباد از بُن بست خارج می‌شود
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا/کرمان روستای تنگ شاه از توابع بخش جبالبارز جنوبی شهرستان عنبرآباد که در سفر رئیس جمهور به عنوان محروم‌ ترین منطقه مورد بازدید قرار گرفت، با احداث 10 کیلومتر راه دسترسی و پل مورد نیاز کم کم از بن بست در خواهد آمد.
به گزارش ایسنا، استاندار کرمان امروز 14 خردادماه همزمان با سالروز ارتحال حضرت امام راحل در سفر یک روزه به شهرستان عنبرآباد ضمن شرکت در آیین بهره برداری از چند پروژه در بخش بهداشت و درمان و بازدید از بیمارستان عنبرآباد، با والدین شهید حسین میری از شهدای امنیت بخش جبالبارز جنوبی در روستای کُوشکمور که در منطقه سراوان به درجه رفیع شهادت نائل شده، دیدار و گفت و گو کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
محمدمهدی فداکار با اشاره به جایگاه رفیع شهداء و همچنین لزوم تکریم خانواده معظم شهدءا، پیروزی انقلاب اسلامی را مرهون مبارزات حضرت امام، جانفشانی شهدا و صبر و گذشت خانواده معظم شهدا دانست که باید همواره مورد تکریم قرار بگیرند.
در ادامه استاندار کرمان در جمع مردم جبالبارز جنوبی از توابع شهرستان عنبرآباد حضور یافت و بر لزوم پیگیری هر چه تمامتر مشکلات این منطقه تاکید کرد.
نماینده عالی دولت در استان کرمان در مسیر بازدید از وضعیت پروژه ها و طرح‌های در دست اجرا با اهالی روستاهای کُشکمور، کلجک، نرگسان، لجاراب، گنج آباد، تنگشاه و اسفند از توابع بخش جبالبارز جنوبی عنبرآباد دیدار کرد که بررسی مصوبات سفر رئیس جمهور به روستای تنگشاه به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفتند.
وی در جمع اهالی روستای تنگشاه با اشاره به خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی از وجود برخی مشکلات ابراز تاسف کرد و از اهتمام ویژه دولت برای رفع آنها و بهبود وضعیت عمومی روستانشینان تاکید کرد.
فداکار همچنین افتتاح پروژه های راهداری را با اعتباری بالغ بر 52 میلیارد تومان یکی از وعده هایی دانست که محقق شده و گفت: راه دسترسی در ارتقاء سطح معیشت و رفاه مردم تاثیر دارد لذا هیچ تعللی در این مورد پذیرفته نیست.

کرمان رصد

به گزارش ایسنا، با حضور استاندار کرمان، امام جمعه، نماینده مردم شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای و فرماندار عنبرآباد، پل روستای کلجک که تردد بیش از 10 روستا را فراهم کرده است، احداث جاده دسترسی به روستای تنگشاه به طول 10 کیلومتر با اعتبار بالغ بر 52 میلیارد تومان از جمله پروژه هایی هستند که به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی آنها آغاز شد.
یزدان افشاری پور فرماندار عنبرآباد پل روستای کلجک را مسیر ارتباطی بیش از 10 روستا در بخش جبالبارز جنوبی عنوان کرد که در ادامه مسیر ارتباطی عنبرآباد به روستای تنگشاه را فراهم و این شهرستان را به رودبار جنوب متصل می کند.
وی پل روستای کلجک را از جمله پروژه های نیمه تمام شهرستان عنبرآباد دانست که پس از چندین سال تعطیلی، تکمیل و به بهره‌برداری رسید.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/558526/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

روایت زهره سعیدی از امید کانت برای نجات عصر آشوب / پاسخ فیلسوف قرن هجدهم به مسائل امروز ما؟ / مقایسه مبنا و فرجام اخلاق کانت باآموزه‌های نهج‌البلاغه

اروپا نمی‌تواند در قبال غزه تماشاچی بماند

باستان شناسان شواهد تاریخی کوچ نشینی را در دشت ماهان کرمان کشف کردند

به کشاورزان برای تامین انرژی خورشیدی وام بدهید

سران طوایف اختلاف دار جنوب کرمان، رهبر وفاق و دوستی شوند

طرح بزرگ استعدادیابی والیبال در بافت برگزار می‌شود

معاون قوه قضائیه خواستار رفع اختلاف ٨ ساله بین سران طوایف جنوب کرمان و سیستان شد

خبری از شگفتی نبود، مدعیان همه بردند

کنایه کرمان موتور به بابک زنجانی

افزایش تعداد مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی در کرمان

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

هنرنمایی امین حیایی بازیگر معروف سینما با دُهل قشقایی

وقتی گرشا رضایی در کنسرت از «خلیج فارس» می خواند

گیتارنوازی به سبک «فلامنکو» از نوازنده اسپانیایی

کتاب توحید اجتماعی با تاکید بر قرآن و اندیشه‌های رهبری رونمایی شد

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

صدور هشدار زرد هواشناسی برای وقوع تندبادهای لحظه ای در کرمان

برخورد قاطع پلیس آگاهی کرمان با خریداران اموال مسروقه

همایش صلح یاران طوایف جنوب کرمان

سند گردشگری بم تدوین می شود

25 نفر از محکومین به قصاص پارسال باپادرمیانی رها شدند

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

گرامیداشت اساتید موسیقی مازندران با اجرای ارکستر فیلارمونیک دماوند

درباره شکست اخیر علیرضا قربانی که خیلی به چشم آمد

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

فعالیت 50 مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده های شمال استان کرمان

از برگزاری 9000 مسابقه فوتبال در کرمان تا 60 جام رمضان و 58 کلاس آموزشی

برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی در شهرهای استان کرمان

رسانه ها تب سالم فوتبال را در جامعه بالا ببرند