وقوع ناپایداریهای جوی و وزش باد پدیده غالب در کرمان
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - محمد امین دریافر با اعلام اینکه هم اکنون آسمان استان کرمان، کمی ابری تا ابریست، گفت: تا آخر هفته در ساعات بعدازظهر شرایط برای وقوع ناپایداریهای جوی به صورت افزایش ابر، رگبار پراکنده باران و وزش تند بادهای لحظهای در سطح استان دور از انتظار نیست.
او افزود: طی این مدت با توجه به نوع بارشها، رگبارهای پراکنده باران که باعث جاری شدن روان آب ها از بالا دست، سیلابی شدن رودخانههای فصلی و جاری شدن مسیلها می شوند، دور از انتظار نیست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دریا فر تصریح کرد: وقوع این ناپایداری بیشتر در مناطق مرکزی، جنوب و جنوب غرب استان است که امروز شمال استان خصوصا شهرستانهای بافت و رابر را نیز در برمی گیرد.
او بیان داشت: وزش باد و گردوخاک در مناطق شرقی استان، باعث کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی و افزایش غلظت غبار می شود.
کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: شهداد در 24 ساعت گذشته با دمای 44 درجه سانتیگراد، گرمترین و لاله زار با دمای 8 درجه سانتیگراد خنکترین نقطه استان کرمان به ثبت رسیده است.
او حداقل دمای امروز شهر کرمان را 17 درجه سانتیگراد اعلام کرد و افزود: امروز دمای کرمان در گرمترین ساعات خود به 35 درجه سانتیگراد میرسد.
باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان
-
يکشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲:۳۱
-
۱۵ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/558469/