کرمان رصد

آخرين مطالب

امام معتقد به آگاه کردن توده های مردم بود/رهبری هیچگاه از راه و خط امام کوتاه نیامدند اجتماعي

امام معتقد به آگاه کردن توده های مردم بود/رهبری هیچگاه از راه و خط امام کوتاه نیامدند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - امام جمعه کرمان با اشاره به تاکید امامین انقلاب بر آگاه سازی توده های مردم؛ گفت: رهبری از خط و راه امام کوچکترین عقب‌نشینی نکرد و موفق شد کشور را در پیج های متعدد با موفقیت مدیریت کند و از آن عبور دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی، در خطبه های نمازجمعه(12 خرداد) بهترین پایان نامه و کار انسان نزد خداوند را تقوای الهی دانست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در ادامه سلسله مباحث تربیت از دیدگاه آیات و روایات؛ گفت: فرد تحت تربیت باید پذیرای تربیت بوده و انگیزه لازم برای تربیت داشته باشد و به همین دلیل مبحث "خودسازی" مطرح است که در قرآن کریم سه دستور برای این موضوع بیان می شود.
وی اولین دستور خودسازی به پیامبر و هر کسی که از آن حضرت تبعیت کند را بر اساس آیه "فاصبر ان وعدالله حق"(60 روم) صبر و شکیبایی عنوان و بیان کرد: باید در برابر انواع و اقسام انحرافات و ناملایمات صبور بود زیرا صبر سلاح موثر و قوی است که انسان را نجات داده و در خط مستقیم نگه داشته و برنامه خودسازی را به سرعت پیش می برد.
امام جمعه کرمان با بیان اینکه کم صبری، بی حوصلگی، از کوره در رفتن، درگیر شدن، موضع گیری در برابر هر حرفی و...آدمی را از خط تقوا و خودسازی خارج می کند؛ صبر و شکیبایی در برابر دشمنی ها و کارشکنی ها را مورد تاکید قرار داد.
وی ادامه داد: باید با حوصله و متانت توطئه های دشمن را خنثی و با قاطعیت در برابر او ایستاد اما با برنامه و مدیریت نه بدون برنامه و عصبانی بلکه باید بغض نسبت به دشمن را کاملاً نشان داد.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی بر صبر و شکیبایی مقابل افراد لجوج و عنود؛ در برابر کینه ها و حسادت ها؛ جهل ها و نادانی ها؛ نسبت‌های ناروا هم تاکید و بیان کرد: در طول تاریخ حتی برجسته ترین انسان و اشرف انبیا یعنی پیامبر اکرم مورد نسبت های ناروا قرار می گرفت و علیه ایشان نشر اکاذیب می کردند اما خداوند ایشان را به صبر و حوصله سفارش کرد.
وی بر صبر و حوصله در برابر تمسخرها و آزار و اذیت ها؛ خشم ها و غضب ها؛ حوادث سخت و ناگوار و پیچیده؛ در برابر تمایلات و هوی و هوس هم تاکید کرد و گفت: وقتی جامعه صابران شکل گرفت وعده های الهی تحقق پیدا می کند و مورد رحمت و لطف خداوند قرار می گیرند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در خطبه دوم نمازجمعه به هفته محیط زیست اشاره کرد و نسبت به مسئولیت انسان به این مهم توجه داد و سپس به مناسبت های پیش رو از جمله قیام 15 خرداد اشاره کرد که آغازی بر انقلاب اسلامی است.
وی به سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل هم اشاره و تصریح کرد: انتخاب شایسته رهبری فرزانه انقلاب دشمن را مایوس کرد.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی با بیان اینکه امام راحل در رابطه انسان با خود و با خداوند و با جامعه سنگ تمام گذاشت؛ اظهار کرد: هر فردی باید به ظرفیت ها و استعداد و توان خود و عمری که در اختیار دارد توجه کند لذا امام، خود را کامل شناخت و از فرصت ها بهترین بهره را برد.
وی افزود: امام در عرفان و سلوک و در ذکر و ورد، عبودیت؛ معامله با خدا در صحنه های مختلف؛ رفتن به زندان؛ دوره سخت مبارزه؛ ایستادن مقابل قدرت های جهنمی و... چنان ارتباط خود را با خدا قوی کرد که هیچ حادثه ای او را نمی ترساند زیرا فقط ترس از خدا داشت.
امام جمعه کرمان با افزودن این مطلب که عرفان امام با آنچه برخی ها در طول تاریخ به تصویر کشاندند متفاوت است؛ گفت: امام در عرفان و سیر و سلوک انزوا و گوشه گیری و فاصله گرفتن از سرنوشت اجتماع را مناسب نمی دانست بلکه خود را در کنار مردم می دید و معتقد بود توده های مردم باید آگاه شوند.
وی بر ارتباط وثیق و عمیق امام با مردم تاکید و خاطرنشان کرد: امام با همین مردم انقلاب و هزینه های سنگین انقلاب را تحمل کرد و این مشی و حرکت امام است.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی با تصریح به این مطلب که تاریخ پس از ائمه اطهار شخصیتی به جامعیت امام راحل یا کمتر دیده و یا اصلاً به خود ندیده است؛ بیان کرد: خلف شایسته امام نیز فردی عامل، عالم و دارای دو تجربه سخت و موفق است.
وی در همین باره خاطرنشان کرد: ایشان در دوران ستمشاهی از این زندان به آن و از این تبعیدگاه به دیگری و دنبال آگاه کردن توده های مردم و عمل کردن به وظیفه انقلابی بودند و در دوران انقلاب هم در مسئولیت های مختلف، تجارب گران قیمتی در کارنامه دارند.
امام جمعه کرمان به تعهد، تخصص، شجاعت لازم، مدیریت قوی در صحنه های مختلف، حرکت در خط و راه امام و کوتاه نیامدن از آن حتی با دوستانی که سالها در جبهه مشترک قرار داشتند اشاره و تصریح کرد: اگر{دوستان} زاویه ای با خط امام پیدا می کردند اما رهبری از خط و راه امام کوچکترین عقب‌نشینی نکرد و موفق شد کشور را در پیچ های متعدد با موفقیت مدیریت کند و از آن عبور دهد.
وی با بیان اینکه این رهبری با نیروهای مسلح و مردم، ما را در برابر قدرت های طراز اول دنیا که جنگ را به رخ ما می کشیدند؛ به بازدارندگی رسانده و کسی جرات نمی کند ما را تهدید به جنگ کند و برای همین دشمن دنبال جنگ نرم است؛ تاکید کرد: جا دارد این رهبری شایسته نظام را ارج نهاده و سجده شکر به جای آوریم و مجلس خبرگان هم بدون هوی و هوس و گرایش های جناحی با کسی بیعت کردند که نظام را با پیشرفت مدیریت کرد.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی در پایان گفت: تکلیف سنگینی رهبری بر عهده مجلس انقلابی گذاشت زیرا وقتی این مجلس شکل گرفت عده ای همت خود را بر این گذاشتند که این مجلس تجربه ندارد و چون نگاه این عده به غرب و غرب گرایی مثبت بود می دانستند این مجلس مقابل آن می ایستد و فکر می کردند این مجلس باید پای برجام یک طرفه بایستد اما دیدند جنس مجلس این نیست لذا تبلیغ وسیع علیه مجلس به کار گرفتند و گروه دیگری ظرفیت خود را صرف این کردند که این مجلس خنثی است و موثر نیست و توان کمک به کشور و ریل گذاری ندارد و به صراحت گفتند این مجلس انقلابی نیست.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری با تاکید هم در ابتدا و هم بعد از سه سال، مدال انقلابی را به این مجلس دادند لذا باید توجه داشت معدل قابل قبول مجلس در نگاه رهبری عظیم الشان انقلاب تکلیف او را سنگین تر کرد و مجلس باید ضعف ها و کاستی های خود را کامل بشناسد و در عمر باقیمانده در ریل گذاری قوانین کشور به گونه ای عمل کند که در پایان هم همین مدال را رهبری به او عنایت و هر یک از نمایندگان سهم و دین خود را به انقلاب ایفا کنند.
پایان پیام/80

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/558166/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آدرس غلط ندهیم؛ فیلترینگ زمینه ساز جاسوسی در شبکه است

قیمت‌های جدید برنج تنظیم بازار به‌روزرسانی شد

شامگاه امروز فرصتی طلایی برای رصد سیاره تیزپا

رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید در کرمان

اختلاف دمای 37 درجه در کرمان

کارشناس اقتصادی: دامنه نوسانات ارز با توجه به شرایط کنونی قابل قبول است

سیگنال مرموزی که گمان می‌رفت از اعماق فضا آمده، درواقع متعلق به ماهواره‌ای مرده بود

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

مناسبت روز/ جمعه، 13 تیر ماه

شاخص پیتزا؛ نشانه جدید عملیات نظامی پنتاگون؟

پیش‌بینی یک اقتصاددان از صادرات نفت ایران پس از مکانیسم ماشه

انتشار اولین عکس یک ستاره مرده که دو بار منفجر شد

تاکید استاندار کرمان بر ترویج فرهنگ قرآنی بین نوجوانان

اختصاص 430 هکتار زمین نهضت ملی مسکن در جنوب کرمان

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

فرارو بررسی کرد: توافق یا جنگ تمام‌عیار؟

پیام تسلیت مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پی درگذشت همکار فرهنگی مرحوم «دکتر حمید رضا مومنی» سرگروه ریاضی استان

آتش‌نشانی که پیکرهای خانواده‌اش را از زیر آوار بیرون آورد

آنها قهرمان بودند؛ روایتی از رنج پرستاران و جراحان بیمارستان شهدای تجریش

دین و ملیت از ایران ما در جهان مدرن مراقبت می کند

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

سوءاستفاده ترامپ از سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا

حسادت کور وطن‌فروشان به محبوبیت محسن چاوشی

دربارۀ ساماندهی مهاجران افغانستانی

نجات بیماران زیر سقف‌های ویران و شیشه‌های شکسته

جزئیات زیرساخت‌های کارآفرینی دیجیتال و کشف استعدادها در هوش مصنوعی

وقتی ویدیوها را با سرعت بالاتر از حالت عادی تماشا می‌کنید، چه اتفاقی برای مغز می‌افتد؟

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

قیمت گوشت قرمز در بازار

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن

تنفس مصنوعی در روزهای قرمز بورس

میان دو زندگی

ترکش‌‏ها حیوانات را کشتند

حق ایران در دریافت خسارت از آمریکا

قدردان آورده «انسجام ملی» باشیم

ماهواره هواشناسی اروپا با موشک «فالکون 9» راهی مدار زمین شد

نقص فنی قطار کرج _ مشهد حوالی سمنان؛ مشکل رفع شد

پایان قیمت‌گذاری دستوری راه نجات بازار

ترسناک از لیگ ملت‌ها؛ صعود ایران شبیه معجزه شد!

دروازه‌بان ملوان در آستانه حضور در استقلال

بازگشت علی دایی به پرسپولیس

دلیل سرعت بالا و تصادف ژوتا مشخص شد

عزاداری ملی‌ ـ مذهبی

مدرسه موش‌ها

نماینده کلیمیان در مجلس: وطن 2700 ساله خود را به هیچ وعده‌ای نمی‌فروشیم

پول مسافران بلوکه شد

سامانه‌ای نوآورانه برای افزایش اثرگذاری داروهای شیمی‌درمانی