کرمان رصد

آخرين مطالب

میانگین زمان رسیدگی به دادخواست های شکایتی در مراجع تشخیص کرمانشاه 64 روز کاهش یافت وزارت رفاه

میانگین زمان رسیدگی به دادخواست های شکایتی در مراجع تشخیص کرمانشاه 64 روز کاهش یافت
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در همایش هم اندیشی کارشناسان روابط کار و اعضای مراجع حل اختلاف استان، گفت: میانگین زمان رسیدگی به دادخواست های شکایتی کارگران در مراجع تشخیص استان کرمانشاه به 49 روز رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، 64 روز کاهش یافت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، مختار احمدی در همایش هم اندیشی کارشناسان و اعضای مراجع حل اختلاف کار استان کرمانشاه با بیان اینکه میانگین مدت زمان رسیدگی به دادخواست های واصله در سال 1401، کاهش چشمگیر داشته است، گفت: میانگین مدت زمان رسیدگی به دادخواست های کارگری در مراجع تشخیص 64 روز کاهش داشته است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه در سال گذشته 5 هزار و 807 دادخواست شکایتی کارگری به مراجع واصل شده است، ادامه داد: این دادخواست نسبت به مدت مشابه سال 1400 ،به میزان 12 درصد افزایش نشان می دهد.
وی تعداد دادنامه های صادره را 5 هزار و 42 دادنامه عنوان کرد و افزود: با افزایش تعداد شعبات رسیدگی در مراجع تشخیص و حل اختلاف، تعداد دادنامه ها نسبت به مدت مشابه در سال گذشته آن 60 درصد افزایش داشته است.
مختار احمدی افزود: به رغم اینکه از نظر تعداد دادخواست و صدور دادنامه روند افزایشی وجود داشت، مدت میانگین رسیدگی به دادخواست ها به ویژه در مراجع تشخیص به شدت کاهش یافته و به 49 روز رسیده است.
وی افزود: هر چند میانگین رسیدگی به شکایات کارگری در استان به میانگین کشوری نرسیده است ولی با اتخاذ تمهیدات لازم تلاش می شود در سال جاری این مدت به میانگین کشوری برسد.
احمدی تعداد شعبات حل اختلاف کار در استان را 12 شعبه عنوان کرد و ادامه داد: در راستای کاهش میانگین رسیدگی به شکایت و اطاله دادرسی در سال گذشته سه شعبه در سال 1401 ایجاد شده است.
وی همچنین تصریح کرد: در سال گذشته هزار و 215 دادخواست های تجدیدنظر خواهی در سامانه ثبت شده است که 862 منتج به صدور رای شده است به طوری که دادخواست های صادره نسبت به سال 1400 به میزان 30 درصد افزایش یافته شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در سال گذشته تعداد 209 پرونده به دیوان عدالت اداری ارجاع شد و 226 رای توسط دیوان به میزان 95 درصد پرونده های ارسالی تایید شده و 12 درصد رای ها نقض شده و مابقی در حال رسیدگی است.
احمدی در جهت تکریم ارباب رجوع و رضایتمندی مراجعین جامعه هدف بر حضور به موقع و مستمر و منظم اعضای مراجع تشخیص و حل اختلاف در جلسات رسیدگی به دادخواست ها تاکید کرد و گفت: به منظور جلوگیری از اطاله دادرسی و احقاق حق مردم رعایت نظم و حضور به موقع در جلسات مورد انتظار است.
این نشست در سه پنل جداگانه با حضور کارشناسان روابط کار استان، اعضای مراجع تشخیص و حل اختلاف با حضور نمایندگان دولت و کارگری و کارفرمایی به میزبانی شرکت صنایع سیمان مدلل برگزارشد که در پنل سوم به صورت تریبون آزاد مدعوین نظرات خود را مطرح و پاسخ لازم در این خصوص ارائه شد.
7 خرداد 1402 11:40
روابط عمومی اداره‌ کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه |
کد خبر : 310,396
کلیدواژه ها: همایش روابط کار
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/557056/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیش از 557 میلیون دلار ارز طی یک هفته معامله شد

آتش‌سوزی در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری سوریه

تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند

خبر خوش به لیگ ملت‌ها؛ غول والیبال دنیا برگشت

مهمانان ویژه تمرین تیم ملی ایران در بلگراد

فینالیست‌های المپیک پاریس: از ایران می‌ترسیم!

ردپای مصرف بالای برق در استخراج غیرمجاز رمزارزها

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: امسال 1.8 میلیون تن برنج در کشور تولید می شود

پیاتزا استراحت را در بلگراد ممنوع کرد

واکنش سپاهان؛ تصمیمی بر تعطیلی سایر رشته‌ها نداریم

نوستالژی والیبال ایران - آمریکا 2015

آماده‌باش به رقبا؛ ایران برای هفته سوم کامل شد

نفس راحت پیاتزا؛ ستاره محبوبش برگشت

نهضت بزرگ حسینی؛ الگوی ظلم‌ستیزی و دفاع ازمظلوم

درگذشت نخستین امام جمعۀ شهر کرمان

مسکو دست به دامان «اون»

بیگانگان سفید؛ حقایق شنیده نشده از موجودات فرازمینی مرموز

پلیس کرمان: هرگونه راه‌بندان در تاسوعا و عاشورا بدون هماهنگی ممنوع است

میزان تامین ارز امسال از 13.5 میلیارد دلار عبور کرد

ماجرای برخاستن دود در آسمان تبریز چیست؟

ایران- کوبا؛ تمرین مشترک زیر نظر پیاتزا

چرا این بار افکار عمومی آمریکا زیر بار جنگ با ایران نرفت؟

آیا هوش مصنوعی، قدرت تفکر را از ما می‌گیرد؟

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده‌های شهدای حملات تروریستی آمل

پروازهای داخلی به روال عادی بازگشت

امام جمعه کرمان: در جنگ دوم و ادراکی قرار داریم

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته سوم تیر 1404

کاهش قیمت نفت در پی تاکید ایران بر پایبندی به معاهده NPT

پاسخ رد نیکو به بارسلونا

تایید شد؛ آمادگی علی کریمی برای بازگشت به استقلال

هلی‌کوپتر در اردوگاه سرخ‌ها؛ وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد

تثبیت جایگاه شبکه نمایش خانگی در زمان جنگ

نسخه دیجیتالی بدن شما، دیابت شما را درمان خواهد کرد!

تنش آبی در 25 استان و 53 شهر کشور

مرکز نظارت کمیته ملی المپیک پیش بینی 10 مدال طلا برای کاروان ایران در این مسابقات را کرده است

والیبال ایران و بازیکنی که بیشترین ضرر را کرد

جزئیات خسارات وارد شده در اثر موج انفجار به ساختمان فدراسیون هندبال

سرمربی تیم ملی هندبال به ایران بازمی‌گردد؟

لغو بازی دوستانه ایران و شیلی

آدرس غلط ندهیم؛ فیلترینگ زمینه ساز جاسوسی در شبکه است

قیمت‌های جدید برنج تنظیم بازار به‌روزرسانی شد

شامگاه امروز فرصتی طلایی برای رصد سیاره تیزپا

رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید در کرمان

اختلاف دمای 37 درجه در کرمان

کارشناس اقتصادی: دامنه نوسانات ارز با توجه به شرایط کنونی قابل قبول است

سیگنال مرموزی که گمان می‌رفت از اعماق فضا آمده، درواقع متعلق به ماهواره‌ای مرده بود

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

مناسبت روز/ جمعه، 13 تیر ماه

شاخص پیتزا؛ نشانه جدید عملیات نظامی پنتاگون؟

پیش‌بینی یک اقتصاددان از صادرات نفت ایران پس از مکانیسم ماشه

ویکی پدیاجستجو