کرمان رصد

آخرين مطالب

محسن رضایی: مردم صبر و حوصله داشته باشند؛ اصلاحات اقتصادی در راه است اجتماعي

محسن رضایی: مردم صبر و حوصله داشته باشند؛ اصلاحات اقتصادی در راه است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - آفتاب‌‌نیوز :
محسن رضایی در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که با حضور مسئولان استان و نمایندگان بخش خصوصی در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان برگزار شد، با تبریک میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) و سالروز فتح خرمشهر، اظهار داشت: استان کرمان نقش برجسته‌ای در فتح خرمشهر به فرماندهی شهید سپهبد قاسم سلیمانی داشته است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه مسائل و مشکلات بخش خصوصی در استان کرمان را که امروز در جلسه مطرح شد، حتماً پیگیری کرده و کمک خواهیم کرد حل و فصل شود، گفت: نخستین مشکل کشور در نگاه ملی صنعتی نشدن ایران است.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به اینکه همیشه ایران به دنبال صنعتی شدن بوده، اما ما فقط کارخانه‌داری و بنگاه‌داری کردیم، افزود: بیش از 80 سال است که کارخانه و بنگاه اقتصادی تاسیس می‌شود، اما سیر نزولی آن‌ها را بعد از تاسیس شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه مدیران عمدتاً صنعتی شدن را فقط در وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌بینند در حالی که امروز کشاورزی، پزشکی و محیط زیست صنعتی در جهان داریم، ادامه داد: صنعتی شدن در جهان وارد نسل پنجم خود شده است و ما هنوز مشکلات زیادی داریم.
رضایی با اشاره به اینکه امروز تولید دانش در جهان صنعتی شده است و ما باید جلوی هرزروی را بگیریم، ادامه داد: حدود 150 میلیارد دلار هزینه انرژی داریم، اما بهره‌وری در کشور پایین است و ارتقای بهره‌وری در کشور باید در اولویت قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه صنعتی شدن فقط در صنایع دفاعی ایران اتفاق افتاد و در این زمینه موفق بودیم، گفت: یک روزی در کشور چند سلاح آر پی جی خریده بودیم و ما جلسه تشکیل دادیم که چند تا به سپاه بدهیم و چند تا ارتش بگیرد، اما امروز وضعیت ما در جهان چگونه است؛ قدرت‌های بزرگ از صنایع دفاعی کشور ما می‌ترسند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به اینکه در حوزه اقتصادی درد تاریخی داریم و تنها دولت نمی‌تواند آن را برطرف کند، بیان کرد: ساختار بودجه کشور ساختار مناسبی نیست و تعهدات بدون منابع یک اشکال بزرگ در ساختار بودجه است.
وی با بیان اینکه تحول در نظام بانکی کشور یک مسئله کلیدی و ریشه‌ای برای کشور است، گفت: در بحث بانک‌ها اگر همین امروز هم تحریم‌ها برداشته شود بعید می‌دانیم که بانکی از خارج از کشور آماده همکاری با بانک‌ها باشد، چرا که ساختار آن‌ها متناسب با معاملات جهانی نیست.
رضایی با اشاره به اینکه تلاش داریم تحولات و اصلاحات اقتصادی عمیقی در کشور انجام شود، افزود: فشار‌های اجتماعی مانع این تحولات می‌شود، چرا که به هر حال این تحولات باعث سر و صدای زیادی در کشور می‌شود.
وی با بیان اینکه از مردم می‌خواهیم صبر و حوصله داشته باشند تا جلوی اقدامات نمایشی بایستیم، ادامه داد: باید صادقانه با مردم حرف زد و مسائل را مطرح کرد، آن موقع می‌بینیم که مردم همانند دوران دفاع مقدس پای کار هستند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به اینکه اختیارات اجرایی از وزارتخانه‌ها را باید گرفت و به استان‌ها تفویض اختیار داد، گفت: اگر به استانداران تفویض اختیار داده باشند حتی به دولت پول هم خواهند داد؛ فاصله بین کارآفرینان و دولت را باید برداشت و به صورت واقعی به سمت صنعتی شدن رفت.
منبع: خبرگزاری تسنیم

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/556721/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

تولید محتوای رسانه‌ای برای ارائه فرصت‌ها و جذب سرمایه گذاران در کرمان

بزرگداشت شهید وطن شهید عباس اسحاقی در جیرفت وبم

شور و شعور حسینی در پایتخت مقاومت

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

قدیمی‌ترین سنگ‌های زمین با سن 4٫16 میلیارد سال در کانادا قرار دارند

چشم‌انداز 3200 مگاپیکسلی؛ 6 جرم پنهان در نخستین تصویر خیره‌کننده تلسکوپ ورا روبین

مطالعه جدید: فقط یک دوز روان‌گردان سیلوسایبین، افسردگی را تا سال‌ها تسکین می‌دهد

افزایش دما، کاهش غذا؛ گرمایش زمین تا سال 2100 یک وعده را از سفره بشر حذف می‌کند

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

تعزیه خوانی در کرمان

نمرۀ قبولی به آرایش جنگی دولت

فرمانده بی‌هیاهو

حضور دولت پزشکیان یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری انسجام درونی در کشور است

دیپلمات پیشین: بعید است حملات سنگین اسرائیل دوباره و به زودی رخ دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

67 درصد مدد جویان زندان در استان کرمان زیر دیپلم هستند/ توجه به آموزش و پرورش لازمه کاهش جرم، بزهکاری و آسیب های اجتماعی است

عکس/ حمله خرس به یک شهروند در جنوب کرمان

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

چاره لیورپول برای خرید بزرگ؛ ستاره بفروش!

تقوی: به بردها مغرور نشویم

تقوی: سلام نظامی اعضای تیم ملی، خودجوش بود

ستاره ایران سیزدهمین مهاجم برتر لیگ ملت‌ها

معادلات سرگیجه‌آور؛ ایران این شکلی صعود می‌کند

بازگشت وریا غفوری به استقلال

سجاد افشاریان و احسان عبدی‌پور به تالار وحدت می‌روند

راز بقای ترامپ در سیاست آمریکا

سرمقاله سازندگی/ تقویت دیپلماسی عمومی

جایگزینی مناسب برای کودهای شیمیایی در مناطق اسیدی و کم‌فسفر