کاهش محسوس دما در استان کرمان
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - فارس / طبق اعلام اداره کل هواشناسی کرمان، از امروز تا پایان هفته کاهش محسوس دما مهمترین پدیده جوی در استان است که ضرورت دارد باغداران بهویژه در مناطق شمال و شمال غرب استان تمهیدات لازم را برای جلوگیری از سرمازدگی محصول خود بیندیشند.
طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان کرمان، از امروز تا اواخر هفته کاهش محسوس دما مهمترین پدیده جوی در استان کرمان است.
بنابراین احتمال خطر سرمازدگی و خسارت به محصولات کشاورزی بهویژه در مناطق شمالی و شمال غرب استان وجود دارد.
همچنین وزش بادهای نسبتا شدید در سطح استان تا اواخر وقت فردا یکشنبه 13 فرودین ادامه خواهد داشت که خیزش گردوخاک، کاهش دید و اختلال تردد در محورهای مواصلاتی استان کرمان به استانهای همجوار دور از انتظار نیست.
بر همین اساس اداره هواشناسی کشاورزی شهرستان رفسنجان نیز به کشاورزان هشدار داد: با توجه به پیشبینیها و کاهش دمای هوا برای 13 و 14 و15 فروردین، بهمنظور کاهش خسارت ناشی از کاهش دما خصوصاً در باغات پسته، لازم است یک دماسنج استاندارد در محل باغ خود نصب کرده و دمای باغ خود را از ساعت سه بامداد به بعد چک کنند و چنانچه دمای باغ خود به سه درجه بالای صفر برسد با توجه به آهنگ کاهش دما لازم است آمادگی برای اقدمات جلوگیری از سرمازدگی نظیر روشن کردن آتش و ایجاد دود را داشته باشند و کشاورزانی که آمادگی ندارند در این ساعات با تراکتور و ماشینهای شخصی بین درختان و باغ حرکت کنند تا سبب جریان هوای ساکن شود و از نشست سرما تا حدی جلوگیری شود.
-
شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲:۵۵
-
۱۸ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/429603/