کرمان رصد

آخرين مطالب

گل محمدی: اگر استقلال از آسیا حذف شود یک خبر بد برای همه اهالی فوتبال است/ فردا یک بازی تاکتیکی داریم اجتماعي

  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، یحیی گل محمدی پیش از بازی با مس رفسنجان در مورد این بازی اظهار داشت: در ابتدا سال نو را به مردم شریف ایران تبریک می گویم. از همه هواداران مان در رفسنجان که از ما استقبال خوبی کردند ممنونم. بازی فردا اولین بازی ما در سال جدید است. بردن این بازی هدف اول ماست و برای بردن به این شهر آمدیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
می دانیم با مس رفسنجان بازی راحتی برای هیچ تیمی نیست. به ربیعی بابت تیم خوبش تبریک می گویم.
سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: ما تیم مس رفسنجان را به خوبی آنالیز کردیم و امیدوارم فردا عملکرد خوبی داشته باشیم. بازی فردا یک بازی تاکتیکی است چرا که هر دو تیم بازیکنان خوبی دارند و امیدوارم که بتوانیم سه امتیاز را بگیریم تا در جمع مدعیان بمانیم.
گل‌ محمدی در خصوص اینکه تیم مس رفسنجان تا اینجای کار 9 گل خورده و عملکرد حامد لک دروازه‌بان پیشین پرسپولیس در این تیم درخشان بوده افزود. آنها بهترین خط دفاع لیگ را دارند و این نشان‌دهنده این است که خط دفاعی و گلر این تیم خوب است. حامد لک شاگرد خوب من بوده و زحمت زیادی برای پرسپولیس کشید که از همین جا از او تشکر می‌کنم اما امیدوارم که فردا دروازه او را باز کنیم.
سرمربی پرسپولیس در خصوص احتمال حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا و اینکه شرایط سرخپوشان برای گرفتن مجوز حرفه‌ای چطور است گفت: درجلسه اخیری که با رضا درویش داشتم متوجه شدم که مشکل خاصی برای گرفتن مجوز حرفه‌ای آسیا نداریم و مدارکی که ارائه می‌دهیم از آن ایراد نمی‌گیرند اما در کل برای فوتبال ما خوب نیست که این اتفاقات رخ بدهد. سال گذشته پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا حذف شدند چرا که ما در زیرساخت‌ها مشکل داریم. باید برنامه‌ریزی خوبی در این خصوص انجام دهیم که این اتفاق رخ نمی‌دهد. اگر استقلال از آسیا حذف شود یک خبر بد برای همه اهالی فوتبال است و باعث ناراحتی همه ما خواهد شد و کسی از این موضوع خوشحال نمی‌شود. من بارها در این باره صحبت کردم که فوتبال حرفه‌ای امکان و شرایط خوبی را می‌طلبد؛ از جمله رسیدگی به تیم‌های پایه، داشتن استادیوم خوب، شفافیت مالی در قراردادها از ابزار فوتبال حرفه‌ای است که ما در این زمینه ضعیف هستیم و برنامه‌ریزی ما مشکل دارد.
یحیی گل‌محمدی درباره دو دیدار اخیر تیم ملی و اینکه نظرش درباره عملکرد ملی پوشان چیست تصریح کرد: دو بازی اخیر تیم ملی را دیدم و به نظرم تیم ملی عملکرد خوبی داشت. البته امیر قلعه‌نویی فرصت زیادی نداشت تا تاکتیک‌هایش را پیاده کند اما بعد از بازی‌های جام جهانی این دو بازی خوب بود. به نظر من تیم ملی این پتانسیل را دارد تا بتواند موفق باشد. به امیر قلعه‌نویی هم بابت انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی تبریک می‌گویم. 
وی در خصوص ثبات روی نیمکت دو تیم پرسپولیس و مس رفسنجان افزود: ثبات لازمه نتیجه‌گیری است و اینکه یک باشگاه بتواند در جام‌های مختلف موفق شود باید ثبات در کادر فنی و مدیریت داشته باشد. امکانات باشگاه مس خوب است و مدیریت خوبی در این باشگاه وجود دارد و به نظرم با یک برنامه‌ریزی می‌تواند عملکرد خوبی داشته باشد. در این چند سال عملکرد مس خوب بوده و در آینده می‌توانند یک قطب در فوتبال ایران باشند.
وی درباره شایعه بازگشت لوکادیا به پرسپولیس و شکایتی که این باشگاه از این بازیکن کرده خاطرنشان کرد: قانون اجازه بازگشت لوکادیا به پرسپولیس را نمی‌دهد و همه این حرف‌ها شایعه بود که بیشتر در فضای مجازی مطرح شد اما از نظر قانونی امکان برگشت این بازیکن وجود ندارد.
سرمربی پرسپولیس در پایان در خصوص غایبان این تیم خاطرنشان کرد: مرتضی پورعلی‌گنجی و کمال کامیابی‌نیا را همراه خودمان نداریم و پریرا هم محروم است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/423740/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مس کرمان 0 – 1 سایپا: نارنجی پوشان تهرانی همچنان امیدوار

شهرداری آستارا 0 – 3 آریو اسلامشهر: جدال حساس در هفته پایانی با صنعت نفت

نساجی امیدوار به سقوط مس رفسنجان؟

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

دسترسی ساکنان شهر اندیشه به مترو و آزادراه تهران- کرج تسهیل می‌شود

آهنگ «پاییز دلم» از امیر عباس گلاب

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

چطور انسان می‌تواند از انرژی بی پایان سیاه چاله استفاده کند؟

خلاصه بازی مس کرمان 0 – سایپا 1

شکست مس کرمان در خانه؛ سایپا در کورس صعود باقی ماند

لیگ یک: خط و نشان آریو برای صنعت!

عکس/ تلاش خودجوش مردم در بازگشایی محور ریگان ایرانشهر

آزادی کودک 5 ساله فهرجی از چنگال آدم‌ربایان

صعود هندبال ساحلی ایران به‌ نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا

ترانه «ای کاش» از فریدون آسرایی

ترانه عاشقانه «لحظه به لحظه» از بهنام بانی

گردنه غنی‌سازی

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

کشف جهش ژنتیکی نادر که به افراد امکان می‌دهد شب‌ها فقط چهار ساعت بخوابند

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

استخر آب کشاورزی در رفسنجان جان کودک 10 ساله را گرفت

توسعه ورزش در منطقه محور گفت‌وگوی روسای کمیته ایران و قطر

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف 4 نماینده دیگر ایران در روز سوم

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

شنونده آهنگ «من» از شهاب مظفری باشید

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه

پیشگیری از هیروشیمای دوم

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

دیپلماسی در راه ناهموار

یک استقلالی در اندیشه بازگشت؛ پاسخ منفی به پیشنهاد پرسپولیس!

چرا وضعیت آلرژی بدتر شده است؟

ابرنواخترهای آینده؛ کدام ستاره‌ها ممکن است به‌زودی منفجر شوند؟

چراغ سبز شورا به احداث تقاطع غیرهمسطح «سیلو» در کرمان

سایه بزرگ‌ترین پرونده فساد فوتبال ایران بر سر لیگ برتر

گردشگری می‌تواند جای اقتصاد منابع در کرمان بگیرد / بوم‌گردی، بستری برای توسعه اشتغال

نمایی از گرم کردن مس کرمان و سایپا

سایپا به چه کسی می رسد؛ بابک زنجانی یا کرمان موتور؟

اطلاعیه آموزش و پرورش در خصوص ساعت آغاز کار ادارات، مدارس و امتحانات دانش آموزان