تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در کرمان
اقتصادي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان در این باره گفت: برای تامین ایمنی و امنیت غذایی شهروندان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می شود.
دکتر صدیقه کاظمی نیا، افزود: ستاد استانی مرکز و نیز ستادهای ادارات دامپزشکی شهرستان ها در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، برای رعایت کامل دستورالعمل های ارسالی سازمان دامپزشکی کشور و اجرای دقیق برنامه های نظارتی و عملیاتی با بهره گیری از تمام امکانات و تجهیزات موجود استان تا پایان ماه مبارک رمضان فعالیت میکنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان، تصریح کرد: در این طرح همه مراکز عرضه شامل قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، کشتارگاه های دام و طیور، مراکز بسته بندی، قطعه بندی، رستوران ها، کبابی ها، سردخانه های استان و ... به صورت مرتب رصد و پایش بهداشتی می شوند
وی از اجرای عملیات های بازرسی 65 گروه ثابت و سیار دامپزشکی از 8 صبح تا 20 شب خبر داد و بیان کرد: فعال بودن کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیل برای تامین فرآورده های خام دامی مورد نیاز مردم در این ایام از جمله اولویت های این طرح است، بطوریکه کشتارگاه های دام و طیور استان باید از اول فروردین سال آتی تا پایان طرح(به جز روزهای پنجشنبه) فعال باشند.
دکتر کاظمی نیا خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت و ... به شماره تلفن 1512 و یا شماره 32110016 -034 تماس بگیرند.
-
سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۰:۱۰
-
۲۳ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/357863/