کرمان رصد

آخرين مطالب

کشته شدن یک خانم در تجمع کرمان تکذیب شد اجتماعي

کشته شدن یک خانم در تجمع کرمان تکذیب شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - رییس مرکز اورژانس کرمان ضمن تکذیب ادعای کشته شدن یک خانم در جریان تجمع سه‌شنبه شب در این شهر گفت: کلیپی در فضای مجازی با مضمون کشته شدن یک خانم منتشر شده که بررسی‌های ما و رصد بیمارستان‌ها نشان داد این ادعا صحت ندارد.
به گزارش برنا؛ دکتر سید محمد صابری گفت: حتی موردی از انتقال تجمع کنندگان یا شهروندان مصدوم که در اطراف تجمع حضور داشته اند نیز به وسیله اورژانس نداشته ایم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره انتشار عکسی از یک خانم که برخی در فضای مجازی مدعی شده اند تیر به چشم وی اصابت کرده نیز گفت: در عکس مذکور ضمن اینکه موردی از خون ریزی مشاهده نمی شود، احتمال اصابت ضربه سطحی وجود دارد ضمن اینکه انتساب عکس و افراد به شهر کرمان نیز تایید نشده و از آنجا که به مراکز درمانی مراجعه نداشته اند، نمی توان درباره آن اظهارنظری یا آن را تایید کرد.
چند تماس مردمی و بررسی اورژانس
رییس مرکز اورژانس کرمان ضمن توضیح درباره مواردی از تجمع در واکنش به مرگ مهسا امینی دختر کُرد در میدان های آزادی و کوثر شهر کرمان که با حضور ماموران جمعیت تجمع کننده متفرق شد گفت: در خلال این تجمع ها شاهد چند تماس با اورژانس بودیم که گزارش هایی از چاقوخوردگی، ضربه خوردن یا حتی اصابت تیر ارائه می شد اما وقتی همکاران اورژانس به محل مراجعه کردند موردی مشاهده نکردند و تایید نشد.
جزییات کلیپ مرگ یک خانم
وی افزود: همچنین کلیپی در فضای مجازی ابتدا پخش شد که دختری در شهر کرمان چاقو خورده، روی زمین افتاده و خون زیادی دست داده که بعد نیز شایعه کردند وی کشته شده است.
رییس مرکز اورژانس کرمان گفت: از آنجا که عوامل اورژانس به چنین موردی برخوردنکرده بودند و فرض را بر آن گذاشتیم که ممکن است این شایعه صحت داشته باشد و مردم فرد مورد ادعا را به مراکز درمانی انتقال داده باشند، بررسی ها را طی تماس با همه بیمارستان ها شروع کردیم و مشخص شد که چنین چیزی تاکنون شناسایی و رویت نشده است و این ادعا صحت ندارد.
وی گفت: همچنین هیچگونه مراجعه مردمی یا انتقال نیروهای مردمی توسط اورژانس در نتیجه مصدومیت ناشی از ضرب و شتم در جریان تجمع به بیمارستان های کرمان وجود نداشته است.
5 مصدوم جزیی از بین ماموران
صابری گفت: تنها پنج نفر از ماموران که همگی دچار برخی مصدومیت های سطحی و جزیی شده بودند توسط اورژانس شناسایی شدند که یکی از آنان در محل درمان شد و چهار نفر دیگر نیز مصدومیت جزئی ناشی از سنگ خوردگی مثلا در قسمت پا بود و همگی از مراکز درمانی مرخص شده اند.
همزمان با غروب و شامگاه سه شنبه عده ای از افراد با حضور در میدان کوثر و نیز میدان آزادی در واکنش به مرگ مهسا امینی تجمع کردند و برخی از آنان نیز در شعارهایی علیه آنچه حجاب اجباری خواندند، شعارهایی سر دادند که تجمع این افراد با حضور ماموران خاتمه یافت و جمعیت متفرق شد.
آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

کرمان رصد

منبع: خبرگزاری برنا
اخبار استان کرمان
اخبار کرمان
کلیدواژه: کرمان
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد 36067653 را به همراه موضوع به شماره 100010022100 پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/261604/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!

واکنش باشگاه مس رفسنجان به ادعا‌های مالک نساجی: قلعه‌نویی صعود تیم ملی را تقدیم مالک نساجی کرد!

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی: سالم در لیگ برتر ماندیم

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

کلیپ زیبای «امام رضا (ع)» با صدای حامد زمانی و عبدالرضا هلالی

معجزه صدای یک «دولتمند» که برای امام رضا (ع) سنگ تمام گذاشت

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

حرکتی که موجب نجات جان 30 نخبه در کرمان شد

میوه تابستانی خوشمزه‌ای که با اختلال نعوظ مقابله می‌کند

زلزله در فاریاب

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

«به امید یه هوای تازه تر»؛ نماهنگی زیبا از سریال خط قرمز

وظیفه حوزه تولید اندیشه‌های بنیادین و تئوری پردازی برای تمدن سازی است

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

نماهنگ «جونم امام رضا» با صدای گروه سرود رهپویان حرم

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

شرکت 120 هزار نفر از مردم کرمان در پویش زندگی با آیه ها

پیش‌بینی افزایش ابر و وزش باد در کرمان

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز