کرمان رصد

آخرين مطالب

مدیرعامل آذرآب به زودی معرفی می‌شود اجتماعي

مدیرعامل آذرآب به زودی معرفی می‌شود
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فارس / استاندار مرکزی گفت: مدیرعامل آذرآب به زودی معرفی و مالکیت آن نیز به زودی تعیین تکلیف می‌شود. 
فرزاد مخلص‌الائمه، استاندار مرکزی در پاسخ به سوالی مبنی بر نتایج نخستین بازدید رئیس جمهور از آذرآب اظهار کرد: رئیس جمهور در سفر به استان مرکزی بلافاصله پس از ورود به فرودگاه اراک، سفر خود را با بازدید از شرکت آذرآب آغاز کرد که بازدید از این مجموعه بزرگ صنعتی استان پیام‌های بسیاری به همراه داشت.
وی تصریح کرد: مالکیت، مدیریت و پرونده قضایی شرکت آذرآب به همراه اخذ پروژه‌های جدید از مهم‌ترین مسائل آذر آب است که با حل و فصل آنها فعالیت شرکت شکل خواهد گرفت.
استاندار مرکزی گفت:‌ ظرفیت آذرآب از نظر صنعتی یک ظرفیت فوق‌العاده‌ای در منطقه است به طوری که در برخی شاخه‌ها از جمله ظرفیت‌های ساخت دومی در کشور ندارد، آذر‌آب از نظر توانمندی صنعتی و فنی و مهندسی و پرسنل آموزش دیده و مهار بی‌رقیب است.

کرمان رصد

مخلص الائمه ادامه داد: پس از بازدید رئیس جمهور تعیین تکلیف هیات مدیره انجام شد و تیم باتجربه و با انگیزه تصدی مدیریت را بر عهده گرفت و به زودی مدیرعامل آذرآب معرفی خواهد شد، گره‌های شرکت آذرآب شناسایی شده است، بین 30 تا 40 مسئله اساسی کهنه و موانع جدی در مسیر حرکت شناسایی شده که یک به یک گره‌های بهم کلاف شده در حال باز شدن هستند.
وی بیان کرد: پروژه‌های نیمه تمام به زودی فعال می‌شود، مهم‌ترین پروژه آذرآب مربوط به شرکت روس اتم است که بزرگ ترین قرارداد تاریخ آذرآب به شمار می‌رود، این پروژه امضا شده و عملیات اجرایی آن به زودی با فعالیت تیم مدیریتی جدید آغاز خواهد شد.
استاندار مرکزی گفت: بعد از بازدید رئیس جمهور تمام مسائل شرکت درحال پیگیری هستند، با اینکه آذرآب یک شرکت دولتی نیست اما خود وظیفه می‌د‌انیم در راستای حمایت از صنعت استان و تولید در کشور و اجرای دستورات رئیس جمهور همه مشکلات را به صورت روزانه پیگیری و برای رونق این مجموعه از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم. 
وی بیان کرد: مالکیت شرکت آذر آب نیز به زودی تعیین تکلیف می‌شود، در مجموع باید گفت بازدید رئیس جمهور از شرکت آذرآب و صنعت استان پیامی داشت که این پیام توسط استان و مبادی ذی‌ربط در دولت و سهامداران دریافت شد.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/258701/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییرات جدید قیمتی کرمان موتور در اردیبهشت ماه

کاراته قهرمانی کشور دختران| برترین‌های مسابقات زیر 21 سال معرفی شدند

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

بیل گیتس؛ میلیاردر آینده‌نگر، وارث اندیشه نیکوکارانه

معاون قوه قضائیه برای سفری دو روزه وارد کرمان شد

جهان فولاد سیرجان؛ کارفرمای برتر سلامت‌محور استان کرمان

قیمت اردیبهشت محصولات کرمان موتور در بازار خودرو + جدول

تاکنون 2600 مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی در قم صادر شده است

پخش زنده مسابقات نماینده ایران در جام باشگاه‌های والیبال آسیا

ترانه «یکی بود یکی نبود» با صدای مرتضی پاشایی

پلکان موسیقی شهر وین مردم را مجذوب خود کرد!

حسِ خوب این موسیقی بی کلام تقدیم به شما

آوای ویولن در منظره ای برفی

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

کار عقل پالایش، تطبیق و توسعه سنت است، نه برانداختن آن

همایش بین‏‌المللی اندیشه‏‌های ملاعبدالله یزدی برگزار می‌شود

استاد مطهری مرد «نه» گفتن و ایستادن در مقابل هرگونه کارمندوارگی بود

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران در کرمان برگزار می شود / توسعه گردشگری در کارمانیا

امکان خرید مستقیم خودرو از کارخانه با گواهی سپرده

امضای قرارداد احداث بلوک سوم «مجتمع نیروگاهی گهران سیرجان» با ظرفیت 546 مگاوات

میزبانی کرمان از نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران

معاون قوه‌قضائیه وارد کرمان شد

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

نغمه های اصیل موسیقی ایرانی با تارنوازی استاد جلیل شهناز

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

موسیقی بی کلام و احساسی «کی مای» اثر جاودانه انیو موریکونه

ترانه احساسی «مرفین» با اجرای حمید عسکری

اجرای ترانه «کوی عشق» توسط علیرضا عصار

17 اردیبهشت 1402؛ روز سیاه رانت و اعتمادی که بازنگشت

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست