کرمان رصد

آخرين مطالب

فوت‌وفن‌های درست‌کردن زیتون پرورده خانگی اجتماعي

فوت‌وفن‌های درست‌کردن زیتون پرورده خانگی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد -

کرمان رصد


اگر جزو افرادی باشید که در وعده‌های غذایی به‌دنبال پیش‌غذا و انواع چاشنی‌ها هستید، پس زیتون و زیتون پرورده و انواع سالاد‌ها همیشه در سفره غذایی‌تان هست. زیتون پرورده از انواع پیش‌غذا‌هایی است که بیشتر در شهر‌های شمالی می‌بینیم و در طعم‌های مختلف با ذائقه‌های متفاوت وجود دارد؛ از ترش تا شیرین و ملس. درست‌کردن زیتون پرورده در خانه، اما هیجان بیشتری دارد، چون هم مطابق با سلیقه خودتان درست می‌شود هم از سلامت موادی که به آن اضافه می‌شود مطمئن هستید.
مواد لازم:
رب انار: 2 پیمانه
مغز گردو: 300 گرم
آویشن: 1 قاشق غذاخوری
زیتون بدون هسته: 500 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
دانه انار خشک شده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. برای تهیه زیتون پرورده شمالی ابتدا مغز گردو‌ها را دو بار چرخ می‌کنیم و در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم. سپس زیتون‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. اگر زیتون‌ها ترش یا شور بودند به مدت حداکثر 1 ساعت در ظرف پر از آب می‌ریزیم تا خوب خیس بخورند
2. سپس در آبکش می‌ریزیم و آبکش می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب اضافه آن‌ها خارج شود و بعد در زیتون پرورده استفاده می‌کنیم. سپس رب انار را با آب لیمو ترش هم زمان به مواد می‌افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می‌کنیم
3. پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم، پودر نعناع خشک، پودر آویشن خشک، دانه‌های انار و روغن زیتون را نیز به مواد اضافه می‌کنیم و مجددا با قاشق مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا طعم سبزی‌ها کاملا به خورد مواد برود.
4. پس از اینکه مواد کاملا یک‌دست شدند آن‌ها را در ظرف مخصوص که در داشته باشد می‌ریزیم و آن را محکم می‌بندیم. سپس در یخچال نگهداری می‌کنیم.
فوت و فن‌ها:
اگر زیتون تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود. اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده کنید رنگ زیتون پرورده شما روشن‌تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده کنید، رنگ آن تیره‌تر خواهد شد. زیتونی که استفاده می‌کنید باید سبز، بدون هسته و ریز باشد. هر چه زیتون‌ها ریزتر باشند، خوشمزه‌ترند و طعم زیتون پرورده بهتر خواهد شد؛ بنابراین هرگز زیتون هسته‌دار و درشت را برای تهیه این پیش غذا استفاده نکنید. گردویی که استفاده می‌کنید باید مرغوب و تازه باشد، زیرا افزودن گردوی کهنه به زیتون پرورده باعث می‌شود این پیش غذا به سرعت طعم تلخی پیدا کند. قبل از اینکه زیتون را به مخلوط‌تان اضافه کنید، آن را با آب نشویید، زیرا باعث کپک زدن زیتون پرورده خواهد شد. رب اناری که در تهیه زیتون پرورده استفاده می‌کنید، باید ترش و شیرین باشد. هرگز رب انار کاملا شیرین یا بسیار ترش را برای طعم‌دار کردن این پیش غذا استفاده نکنید. منبع: خبرگزاری ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/237583/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرمانده‌ای که روح نبرد را در کرانه‌ باختری دمید

میدان مغناطیسی زمین 3.7 میلیارد ساله است

دانشمندان تنها در 150 دقیقه الماس ساختند

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

آشتی با سکوها، کنار نویدکیا هستیم (عکس)

هر بازی یک کار ویژه: واسعیِ آماده(عکس)

از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی

ورود سامانه بارشی جدید به کشور / دمای هوا در بیشتر مناطق افزایش می‌یابد

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز جمعه 7 اردیبهشت / بارش باران در محورهای مواصلاتی 3 استان

لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم

مس رفسنجان با حذف پیکان راهی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی شد

فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس

هواشناسی ایران/ هشدار بارش‌های شدید در 5 استان

وضعیت آب و هوا امروز 7 اردیبهشت؛ نیمه شرقی کشور بارانی می‌شود

تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند

ادامه رگبار باران در جنوب شرق کشور

سیلاب در شرق استان کرمان، بدون تلفات

مناسبت روز/ جمعه، 7 اردیبهشت‌ماه

اینفوگرافی/ 6 نشانه پنهان ابتلا به فرسودگی شغلی

دیگر خط لوله صلح بی‌معناست

بودجه شفاف و مجلس رأس امور

پالس‌های چراغ خاموش آمریکا

خطر از بین رفتن بینایی یک بازداشتی

تعطیلی پنج‌شنبه یا شنبه؛ در این یک فقره حق با بهروز افخمی بود!

سرنوشت دلارهای نفتی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس

آقای ذوالنوری ممنون

انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام

تصاویری از لحظه فرود آپولو 11 بر سطح ماه در سال 1969

انگیزه‌های خاص 3 تیم لیگ یکی با صعود مس

گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان

سبک بازی فجر را می‌پسندم/فرصتی برای اشتباه نداریم

خلاصه بازی مس رفسنجان و پیکان تهران + فیلم

رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران

راه ارتباطی 50 روستا در گنبکی مسدود شد

عجیب‌ترین صحنه جام حذفی در رفسنجان!(عکس)

عنایتی: از دستاوردم برای باشگاه پیکان خیلی خوشحالم

فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان آغاز می‌شود

عنایتی: از دستاوردم در پیکان خوشحالم

فیلم/ آخرین وضعیت گلزار شهدای کرمان پس از ورود سیلاب

تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهید حسن محمدی در جعفریه

قهرمانی مس رفسنجان در جام‌حذفی؟ نویدکیا: شانس‌مان را امتحان می‌کنیم!

ماجرای قتل هولناک پدر به دست دختر جوانش

محاکمه یک پرستار قلابی به جرم قتل زن مسن

عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند

اسراییل‌ ضربه راهبردی خورده است

ائتلاف غرب علیه نفت روسی

دردسر تیک‌تاک

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

فیلم| جاری شدن رودخانه فصلی رفسنجان در پی بارش باران