کرمان رصد

آخرين مطالب

افتتاح 116 پروژه خدمت رسانی سپاه ثارالله کرمان در شهرستان بم اجتماعي

افتتاح 116 پروژه خدمت رسانی سپاه ثارالله کرمان در شهرستان بم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد علی نظری، بعد از ظهر سه شنبه در مراسم سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مهدیه شهدای شهرستان بم گفت: امیدواریم سال 1404 همراه با موفقیت‌هایی بزرگ باشد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال 1403 را سالی پر فراز و نشیب توصیف کردند که شبیه به سال 1360 بود افزود: انشاالله در سال جدید با کار جهادی همه مسئولین و همراهی مردم عزیز، سالی موفق و فتح‌گر خواهیم داشت.
وی با اشاره به سالروز تأسیس سپاه پاسداران به فرمان و اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) افزود: ما افتخار می‌کنیم که سپاه مولود انقلاب اسلامی است و این نهاد در کنار دستگاه‌های مختلف، با به کار گیری شبکه مردمی به نام بسیج، ایستادگی کرده و مکتب خود را صادر کرده است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان همچنین از تجدید میثاق با شهدا گفت و افزود: ما امروز در گلزار شهدا، نسبت به آرمان‌های شهیدان تجدید میثاق کرده‌ایم و باید همواره به یاد داشته باشیم که تلاش برای حفظ نظام و توسعه آن، وظیفه‌ای ملی است.
سردار نظری با اشاره به جنگ شناختی و ترکیبی که نظام اسلامی با آن مواجه است، تصریح کرد: دشمنان قسم‌خورده در تلاش هستند تا با ترفندهای مختلف، مردم را ترسانده و روحیه ناامیدی را در آن‌ها تزریق کنند که وظیفه ما این است که با جهاد تبیین، حقیقت را به مردم منتقل کنیم و از تلاش‌های دشمنان آگاه باشیم.
سردار نظری، یادآور شد: سپاه یک اندیشه و یک خدمت است و هر کسی که در مسیر حفظ و توسعه نظام تلاش کند، در این نهاد مقدس قرار دارد.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، با اشاره به اهمیت تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی (ره)، اظهار داشت: امام خمینی (ره) در بیانیه تأسیس سپاه، انتظارات، توصیه‌ها و اهدافی را برای این نهاد ترسیم کردند که با گذشت زمان، این اهداف به خوبی در سپاه محقق شده و سپاه با بهره‌گیری از شبکه عظیم مردمی بسیج و آحاد مردم، در کنار سایر دستگاه‌ها، توانسته است 46 سال در برابر دشمنی‌های دشمنان نظام ایستادگی کند و علاوه بر حفظ انقلاب، آن را به خارج از مرزها نیز صادر نماید.
وی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک سازمان یا نهاد نیست، بلکه یک فکر، اندیشه و ارتباط است و هر کسی که برای حفظ نظام، توسعه آن و خدمت به مردم تلاش کند، به نوعی در این نهاد مقدس جای می‌گیرد.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با تبریک سالروز تأسیس سپاه، به برنامه‌های این روز اشاره کرد و گفت: در سالروز تأسیس سپاه، برنامه‌هایی در گلزار شهدای کرمان، با تجدید میثاق با شهدا و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد و همچنین پروژه‌های متعددی در شهرستان بم و سایر شهرستان‌ها افتتاح گردید.
وی با اشاره به جنگ شناختی و ترکیبی دشمن، اظهار داشت: دشمن از ابتدای انقلاب با توطئه‌های مختلفی از جمله کودتا، فتنه، تجزیه‌طلبی، جنگ، تهدید و تحریم تلاش کرده است تا به نظام ضربه بزند.
وی افزود: اما سپاه با ایستادگی در برابر این توطئه‌ها، در بحث بازسازی و کمک در بحران‌ها، عملکرد قابل‌توجهی داشته است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان به اشاره به اجرای برخی از پروژه‌های سپاه در شهرستان بم طی یک سال گذشته گفت: در قالب قرارگاه مردمی شهید حاج قاسم سلیمانی و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اقدامات گسترده‌ای از جمله آبرسانی به 355 روستا، بازسازی و ترمیم 800 واحد مسکن محرومین، ساخت 80 خانه عالم، آسفالت 225600 متر مربع راه روستایی، تسهیلات اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری، به‌ویژه در زمینه انرژی خورشیدی، احداث سیل‌بند، ساخت استخر و آبخیزداری، بازسازی و ترمیم 300 مسجد، بازسازی و ساخت 40 حرم شهدای گمنام، تبدیل 8 مدرسه کانکسی به مدارس قابل استفاده و اهدای 96 دستگاه ویلچر برقی به معلولان و افراد نیازمند انجام شده است.
گفتنی است در سالروز تأسیس سپاه پاسداران 116 پروژه عمرانی، خدماتی و اشتغالزایی با مجموع اعتبار 16 میلیارد تومان در شهرستان بم به بهره برداری رسید.
کد خبر 6443732

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/717552/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محسن شریفیان: در خواب هم نی‌انبان می‌زدم آنقدر که دل‌درد گرفتم!

سرمقاله هم میهن/ انتظار از خانم دکتر دستجردی

درماندگی مقابل یمن دشمن را به جنون کشاند

رئیس‌جمهور آموزش ‌و پرورش را در صدر اولویت‌های خود قرار داده است/ معلم خوب، معلمی با ویژگی‌های شخصیتی اثرگذار است

برگزاری روز مزرعه پسته در جنوب کرمان

آیین‌نامه المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان ابلاغ شد

فرشته کریمی: اصلا فوتبال نگاه نمی‌کنم!

زورف مدعی قهرمانی مسابقات مسترز رم شد

ایران - پاکستان؛ استارت ساحلی بازان در آسیا

مسابقه روپایی زدن با بانوان فوتسالیست

«گلبانگ» با آواز بامداد فلاحتی به صحنه می‌رود

سرمقاله خراسان/ سرمایه اجتماعی و مسئولیت حرم رضوی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ تاخیر غیرموجه در ترخیص کالا؛ زیان اقتصاد ملی

اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) در جامعه تبیین شود

تحویل خودکار دارو با «چسب زخم هوشمند»

پزشکیان: آب و برق در تمام استان‌ها سهمیه بندی شود

مناسبت روز/ چهارشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه

همه چیز درباره اقامت ورزشکاران در ناگویا

به وقت تقابل با گزینه سابق مربی‌گری ایران در VNL

رقیب ایران با یک جادوگر به لیگ ملت‌ها می‌آید

قهرمان پیشین المپیک: پیشرفت وزنه‌برداران جوان امیدوارکننده بود

منعی برای حضور دانشجویان دختر در مسابقات نداریم

نخستین مصاحبه طارمی پس از تاریخ‌سازی: خوشحالم و هیجان‌زده

برنامه‌ریزی و ارائه راهکارهای سریع و دقیق در راستای رفع ناترازی هادر استان

آهنگ زیبای «ساعت دیواری» با صدای محسن چاوشی

تتلو در زندان ازدواج می‌کند!

تجربه نزدیک به مرگ، نگاه افراد به شغلشان را تغییر می‌دهد

پوستر جذاب AFC به بهانه حضور طارمی با اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا

آن‌ها همه‌جا مدعی اول قهرمانی هستند

برگزاری جشنواره مروارید‌های جنوب در جیرفت

موقعیت هواپیمایی ماهان در لحظه حمله هند به پاکستان/عکس

دست «زومر» روی شانه اینزاگی برای شکستن سد کاتالانی/ نراتزوری با چنگ و دندان به فینال رسید

5 مدال کشتی‌گیران جوان در جان بین‌المللی ترکیه

رقابت جذاب 4 مدعی در جام تختی از نگاه اتحادیه جهانی کشتی

از حق بیمه‌هایی که زیاد شد و یارانه‌ای که به نانوا نرسید

کاتب اعظم ترامپ

مجله بریتانیایی: آیا ترامپ واقعاً می‌خواهد به ایران حمله کند؟

چرا مذاکرات ایران و آمریکا به ناگهان قطع شد؟

عبداللهی: شرافت و پاکی فوتبال را نشان می‌دهیم

«آرانخوئز»؛ قطعه موسیقی که ما را به سرزمینِ ماتادورهای اسپانیایی می‌بَرد

فارن افرز: منازعه یمن چیزی بیش از یک جنگ نیابتی است

چرا دچار ابر بحران انرژی شدیم؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت: تندروها دچار نوعی جهل مقدس هستند

پشت پرده پیامک‌های حجاب؛ زنان چگونه شناسایی می‌شوند؟

شاهرگ اقتصاد اسرائیل در تیررس انصارالله یمن

دنیای درهم‌پیچیده دو سیاه‌چاله‌

ربات انسان نمای منبع باز برای محققان رباتیک ساخته شد

برای استان‌ها سهمیه مصرف آب و برق تعیین ‌می‌شود

حسین خانی:به اسم مس کرمان نباید توهین شود

لیگ یک: فکری با برد غریبه شد