کرمان رصد

آخرين مطالب

میوه برای شب یلدا گران می‌شود؟ اقتصادي

میوه برای شب یلدا گران می‌شود؟
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - هرساله با نزدیک‌شدن به شب یلدا قیمت میوه در بازار افزایش می‌یابد. اما بنا به گفته اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی، امسال کمبودی در بازار میوه در آستانه شب یلدا وجود ندارد و نباید افزایش و نوسان خاصی در قیمت میوه رخ دهد.
بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت میوه در حالی که حدود دو هفته تا شب یلدا باقی مانده، در میادین میوه و تره‌بار شهرداری تغییر چندانی نداشته است، اما همچنان اختلاف فاحشی بین قیمت میوه در بازار میادین و خرده‌فروشی‌ها مشاهده می‌شود.
 
از این رو بسیاری از مردم نگران هستند که قیمت میوه به بهانه شب یلدا افزایش پیدا کند.
مصطفی دارایی‌نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان تهران، در گفتگو با خبرگزاری بازار تأکید کرد که اجازه بالا رفتن قیمت میوه را در آستانه شب یلدا نخواهیم داد.
او اعلام کرد: از آنجایی که در شب یلدا تقاضا برای میوه‌هایی نظیر انار و هندوانه بالا می‌رود، قرار است بار هندوانه زیادی از میناب و بار انار از ساوه، شیراز و دماوند به میدان مرکزی میوه و تره‌بار برسد.
قیمت میوه در آستانه یلدا چند؟
انار به عنوان اصلی‌ترین میوه شب یلدا، در برخی از نقاط شهر حتی تا کیلویی 50 هزار تومان در حال فروش است. اما کف قیمت انار در میادین میوه و تره‌بار حدود 18 هزار تومان است.
قیمت سیب زرد در میادین میوه و تره‌بار 22 هزار و 500 و سیب قرمز 20 هزار تومان است. اما قیمت این میوه در برخی از میوه‌فروشی‌ها تا 42 هزار تومان در حال عرضه به مصرف‌کنندگان است.
قیمت پرتقال نیز بسته به نوع آن متفاوت است. پرتقال تامسون جنوب گران‌ترین نوع پرتقال در بازار است که کیلویی 17 هزار و 500 تومان در میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شود. موز نیز بین 42 هزار تا 49 هزار تومان در حال فروش است.
نارنگی نیز با قیمت 14 هزار و 900 در سطح میادین عرضه می‌شود، اما در سطح میوه‌فروشی‌ها قیمت آن تا بیش از 30 هزار تومان نیز می‌رسد. از گلابی می‌توان به عنوان یکی از گران‌ترین میوه این روزها اشاره کرد که حتی در برخی از میوه‌فروشی‌ها و سایت‌های فروش آنلاین تا کیلویی 85 هزار تومان به فروش می‌رسد.
قیمت میوه افزایش نمی‌یابد
اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی، در گفتگو با تجارت‌نیوز درباره وضعیت بازار میوه در آستانه شب یلدا، عنوان کرد: مردم به هیچ عنوان نگران کمبود و افزایش قیمت میوه نباشند.
او افزود: سال جاری به دلیل اینکه آفت‌زدگی و گرانی میوه اتفاق نیفتاد، می‌توان گفت سال ویژه‌ای بود. در شش ماهه دوم سال جاری، حتی شاهد گرانی میوه‌های نوبرانه نبودیم و با یک قیمت مناسب به بازار عرضه شد. از همین رو می‌توان پیش‌بینی کرد که در سطح انبوه نیز شاهد افزایش قیمت این میوه‌ها نباشیم.
کارگر از هندوانه، انار، ازگیل و انگور به عنوان میوه‌های پرتقاضا شب یلدا یاد کرد و گفت: خوشبختانه طبق سنوات گذشته، بخش خصوصی پیش‌بینی لازم برای عرضه کافی این میوه‌های پرمصرف را کرده و شاهد کمبود میوه نخواهیم بود.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی پیش‌بینی کرد: با توجه به کاهش محدودیت کرونایی و افزایش مهمانی‌ها، شاهد افزایش تقاضا در بازار میوه در شب یلدا باشیم.
این فعال صنفی، به موضوع صادرات میوه اشاره و تصریح کرد: همواره تاکید کرده‌ایم، قبل از صادرات میوه، حتماً پیش‌بینی لازم برای مدیریت بازار داخلی انجام بگیرد. در برخی از مواقع، صادرات میوه منجر به کمبود آن در بازار داخلی و در پی آن افزایش قیمت میوه شد.
 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/265915/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«میراث فرهنگی» 350 هکتار بافت فرسوده شهری را قبضه کرده است

تخصیص 800 میلیون اعتبار برای ساماندهی گلزارهای شهدا در مازندران

توزیع 1300 بسته کمک مومنانه و لوازم التحریر در کرمان

عطر غدیری دیگر در پایتخت پیچید

اهدا بسته‌های لوازم‌التحریر ویژه دانش‌آموزان کم‌برخوردار منطقه 9

30 پله برقی تعویض و 8 پله غیرضرور جمع‌آوری می‌شوند

شهرداری منطقه 17 تهران در جمع برگزیدگان رویداد علمی جهان

اجرای دیوارنگاری مهر و حجاب در منطقه 9

نانواهای سراسر کشور در کرمان نان می پزند

وجود 16 هزار هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در خوزستان / نیازمند مصوبه ها و حمایت‌های مالی ویژه‌ هستیم

تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده کرمانشاه

(ویدئو) مشاهده چهار قلاده خرس سیاه آسیایی در کهنوج

توزیع 700 بسته کامل لوازم التحریر و بسته فرهنگی به دانش آموزان کم‌برخوردار منطقه 19

اهتمام مدیریت شهری منطقه 5 بر روان بودن ترافیک معابر در روزهای آغازین بازگشایی مدارس

تست آزمایشی خط اتوبوس 324 در مسیر شهرک شهید باقری _ مترو ورزشگاه آزادی

زنگ بازیافت در مدارس منطقه 8

منطقه 6 پایتخت آماده میزبانی از فصل پاییز شد

اجرای طرح "استقبال از مهر" در منطقه 21/ مدارس منطقه نونوار شدند

(ویدئو) تصاویری زیبا از بازیگوشی چهار قلاده خرس سیاه آسیایی در کهنوج

هایجک گل‌گهر به استقلال؛ ستاره النصر در سیرجان؟

اکوپارک روددره فرحزاد؛ فرصتی برای بوم‌گردی/ زمینه‌های طرح ژینایی اکوسیستم فرحزاد ایجاد شده است

منطقه 17 در جمع 15 برگزیده رویداد علمی گوانگجو

تشریح اقدامات پاسداشت چهل و سومین سالگرد دفاع مقدس در منطقه 16

زنگ مدرسه برای کلاس اولی‌های محله خزانه توسط شهردار منطقه 16 نواخته شد

طرح زنده‌گیری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب در منطقه 22

وجود وسعت بسیار بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در سطح استان کرمانشاه

کلاهبرداری 2000 میلیارد ریالی فروش خودرو در کرمان

قیمت انواع قارچ و جوانه در میادین میوه و تره‌بار اعلام شد

خیابان طبیعت صاحب پیاده‌رو می‌شود/ بیشترین حجم پیاده‌روسازی شهر تهران در معابر منطقه 22

100 دانشجوی دانشگاه شهید باهنر کرمان بورس صنعت می‌شوند

برگزاری مراسم بزرگداشت عملیات ثامن‌الائمه در کرمان

ناراحت‌ترین چهره فوتبال ایران، یک یونانی است!

مشاهده 4 قلاده خرس سیاه آسیایی در شهرستان کهنوج

قیمت تخم‌مرغ پوسته قهوه‌ای در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد

3800متر طول نهرسازی در منطقه 2 پایتخت اجرا شد

رشد صد در صدی پروانه‌های ساختمانی در منطقه 21

مانور سراسری روز ایمنی در استان البرز برگزار می‌شود

نوک پیکان حملات جنگ رسانه‌ای دشمن به سمت قوه قضائیه است

فراخوان ارسال آثار به چهارمین جشنواره رسانه و عدالت در کرمان

رفع تصرف 50 هزار متر مربع زمین در کرمان

عطرافشانی مزار شهدای گمنام و مدافعان حرم آرامستان بهشت معصومه (س) قم

برگزاری بیش از 200 هزار نفر ساعت آموزش در مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار اصفهان

نام نویسی در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران نخبه و واحد‌های نمونه

وضعیت بافت‌های فرسوده کرمانشاه تهدیدآمیز است/ مشوق‌های اثرگذار می‌خواهیم

ساماندهی و مرمت جداره بافت تاریخی ماکو

اضافه شدن 10 رشته جدید در دانشگاه شهید باهنر کرمان/ ثبت نام 100 دانشجوی خارجی

تعیین‌تکلیف تقاطع غیرهمسطح خیابان خاوران به خیابان ده‌حقی

دستگیری سارقان کابل‌های مخابراتی در کرمان

کشف کلاهبرداری 2 هزار میلیارد ریالی در کرمان

شناسایی و دستگیری یک باند حرفه‌ای شبکه رشاء و ارتشاء در کرمان