کرمان رصد
توسعه شبکه‌های فرهنگی؛ راهکاری برای ترویج اندیشه‌های مهدوی
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 01:44:42
کرمان رصد - رئیس جهاد دانشگاهی استان قم با تأکید بر اهمیت توسعه شبکه‌های فرهنگی در سطح کشور، گفت: شبکه‌های فرهنگی و مراکز علمی استان‌ها، ظرفیت بی‌نظیری برای ترویج اندیشه‌های مهدوی و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب دارند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حامد حیاتی در دیدار با معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران با تأکید بر اهمیت توسعه شبکه‌های فرهنگی در سطح کشور، گفت: شبکه‌های فرهنگی و مراکز علمی استان‌ها، ظرفیت بی‌نظیری برای ترویج اندیشه‌های مهدوی و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب دارند.
ما باید از این فرصت‌ها، به‌ویژه در شهر مقدس قم، به بهترین نحو بهره‌برداری کنیم.
وی افزود: برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی، ابزاری قدرتمند برای ترویج مفاهیم مهدوی است و جهاد دانشگاهی آمادگی دارد تا با همکاری مسجد جمکران، این برنامه‌ها را در سطح گسترده‌ای اجرا کند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قم با اشاره به لزوم تسریع در اجرای این برنامه‌ها، خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف مهدوی، باید از تمامی ظرفیت‌های علمی و فرهنگی کشور بهره گرفت. دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و نهادهای فرهنگی می‌توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند.
علی حسینی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی قم، نیز در این دیدار با اشاره به سوابق همکاری موفق جهاد دانشگاهی با مسجد مقدس جمکران در برگزاری جشنواره ملی مهدویت، اظهار داشت: این همکاری‌ها می‌تواند به‌عنوان الگویی برای توسعه برنامه‌های فرهنگی و پژوهشی در سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.
وی با مرور پیشینه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی، گفت: این نهاد از زمان تأسیس در سال 1359، نقش مهمی در تحولات فرهنگی و علمی کشور داشته و همچنان با گسترش فعالیت‌ها در حوزه‌های پژوهشی، فناوری و درمان، رسالت فرهنگی خود را حفظ کرده است.
حسینی با اشاره به توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های علمی و درمانی، تصریح کرد: مرکز فوق‌تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم، یکی از پنج مرکز برتر کشور و خاورمیانه محسوب می‌شود و نخستین مرکزی است که مجوز درمان بین‌المللی ناباروری را دریافت کرده است.
وی همچنین به فعالیت‌های این نهاد در زمینه معماری و شهرسازی اسلامی اشاره کرد و افزود: برگزاری نشست‌های تخصصی مانند "عشاق آل محمد" و "آرمان‌شهر شیعی"، از جمله برنامه‌های جهاد دانشگاهی در راستای ترویج الگوهای معماری اسلامی-ایرانی است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی قم، در پایان این دیدار، پیشنهاد داد: می‌توان با همکاری مسجد مقدس جمکران، کانون‌های مهدوی امید را در دانشگاه‌های سراسر کشور راه‌اندازی کرد. این کانون‌ها می‌توانند به‌عنوان هسته‌های فعال در ترویج فرهنگ مهدویت و آماده‌سازی جامعه برای ظهور امام زمان (عج) فعالیت کنند.
وی همچنین بر لزوم راه‌اندازی دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی در حوزه مهدویت تأکید کرد و گفت: جهاد دانشگاهی با دارا بودن 68 پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی در سراسر کشور، آمادگی دارد تا در حوزه‌های مختلف، از جمله صنایع خلاق فرهنگی، معماری اسلامی و درمان ناباروری، با مسجد جمکران همکاری کند.
انتهای پیام/

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/705670/توسعه-شبکه‌های-فرهنگی؛-راهکاری-برای-ترویج-اندیشه‌های-مهدوی
بستن   چاپ