کرمان رصد
چرا انار بخوریم؟
شنبه 15 بهمن 1401 - 09:02:18
کرمان رصد -

کرمان رصد

بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
لطفا با راستینه همراه باشید.
چه اناری بخوریم؟
انار کاملا گرد و بزرگ را انتخاب کنید، زیرا انار‌های کوچکتر معمولا کم آب‌تر و ترش هستند. میوه سنگین، نشان می‌دهد دانه‌ها کاملا آب دارند و وقتی آرام به پوست انار ضربه بزنید باید صدایی شبیه ضربه زدن به فلز داشته باشد.
انار ضد سرطان است و به عنوان منبع آنتی اکسیدانی قوی، خوراکی ایده آلی برای پیشگیری از سرطان در برنامه روزانه است و حتی می‌تواند مانع پیشرفت بیماری شود. البته تاثیر آن در مقابله با سرطان پروستات ملموس‌تر است و می‌تواند روند تکثیر سلول‌های سرطانی را به یک سوم برساند.
بیشتر بدانید؛ این افراد نباید انار بخورند!
عملکرد آن نسبت به سرطان سینه و پروستات ناشی از تنظیم هورمون‌های استروژن است و تانین‌های موجود در آن با فعال شدن در سیستم گوارش در برابر سرطان کولون موثر خواهد بود. ایزوفلاون‌های (فیتواستروژن) انار نیز به کاهش سلول‌های سرطانی کمک می‌کنند و تاثیر قابل توجهی در این خصوص دارند.

کرمان رصد

خاصیت آنتی اکسیدانی انار، به عنوان یک راهکار طبیعی ضد پیری بیش از پیش مورد توجه تولید کنندگان محصولات بهداشتی و آرایشی است. در واقع انار بر فیبر‌های پوست اثر می‌گذارد و حالت کشسانی بهتری به آن می‌دهد.
البته هشتاد درصد این فواید از طریق مصرف خوراکی تامین می‌شود و استعمال خارجی چندان تاثیری ندارد. به این ترتیب که ماساژ موضعی روزانه آب انار رقیق شده با روغن زیتون روی پوست می‌تواند به برطرف شدن لکه‌های قهوه‌ای و لکه‌های پوستی کمک کند.

کرمان رصد

شاید عجیب به نظر برسد، اما انار یک ماده‌ی غذایی موثر برای سرفه است. درواقع، ویتامین ب 6، که انار سرشار از آن است … باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. به این تاثیر عالی باید خواص ضدالتهابی فلاونوئید‌ها (نوعی از آنتی اکسیدان‌ها) عملکرد ضد باکتریایی و ضد ویروسی و تانین‌ها را نیز اضافه کرد. از این پس برای تسکین سرفه‌های مزمن یک تا دو بار در روز آب انار را غرغره کنید. فراموش نکنید از خواص و فواید انار، ضد سرفه بودن آن است.
تاثیر انار در سوء هاضمه و یا آلزایمر
از قدیم گفته می‌شد انار برای بهبود بیماری‌های گوارشی مفید است که البته از لحاظ علمی نیز تائید شده است. در کل، فلاونوئید‌ها، تانین‌ها و فیبر‌ها ترکیبات عالی برای سیستم گوارش هستند که ناشی از عملکرد ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضدالتهابی آنهاست.

کرمان رصد

به علاوه انار می‌تواند به تسکین باد شکم، نفخ و اسهال کمک کند.
مصرف منظم انار می‌تواند از بروز اختلالات عصبی پیشگیری کند. گرچه هنوز مطالعات دقیقی در این باره انجام نگرفته، اما به نظر می‌رسد تاثیر آنتی اکسیدانی انار می‌تواند نقش محافظتی در برابر اختلالات عصبی مرتبط با پیری و بیماری‌هایی مانند آلزایمر داشته باشد.
ترکیبات موجود در انار کمک می‌کند جذب چربی‌ها طی فرایند هضم کاهش پیدا کند. همچنین انار میوه مناسبی برای سیستم قلبی عروقی است و از جنبه‌های مختلف مفید است. کلسترول بد خون LDL و فشار خون را کاهش می‌دهد و جریان خون را بهبود می‌بخشد.

کرمان رصد

بهترین روش نگهداری انار
انار را می‌توان در محیطی خنک حدود 5 درجه سانتی گراد به مدت 4 ماه نگهداری کرد. البته نباید دیگر میوه‌ها را کنار انار گذاشت، زیرا انار گاز اتیلن آزاد می‌کند که باعث رسیدن سریع‌تر آن‌ها می‌شود.

کرمان رصد

همچنین در دمای معمولی محیط تا حدود 2 هفته و در جا میوه‌ای یخچال تا یکماه قابل نگهداری است. جالب است بدانید انار قابل کنسرو شدن نیست، اما می‌توان دانه هایش را خشک یا منجمد کرد و ماه‌ها در ظرف دربسته نگه داشت.
منبع: مجله پزشکی و سلامتی

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/277134/چرا-انار-بخوریم؟
بستن   چاپ