کرمان رصد
تلاشی در دل محرومیت‌ها که با اختراعات دانش‌بنیان به ثمر نشست
چهارشنبه 31 فروردین 1401 - 10:53:11 AM
ایسنا

کرمان رصد- این مخترع تحت حمایت کمیته امداد شهرستان فاریاب در خصوص اختراعاتش می‌گوید: از زمان کودکی علاقه شدیدی به کار مکانیکی داشتم و در کنار پدرم که به این شغل مشغول بودند با وسایل مکانیکی سرگرم بازی می‌شدم.
وی ادامه می‌دهد: با توجه به اینکه درک درستی از اختراع و ساختن نداشتم ولی حس کودکانه من باعث آشنایی من با وسایل مکانیکی و کار با این وسایل شد.
این فرزند مددجوی موفق تحت حمایت کمیته امداد شهرستان فاریاب بیان می‌کند: کلاس اول راهنمایی بودم که پدرم فوت کردند و با فوت پدرم دچار سختی و مشکلات اقتصادی زیادی شدیم که با حمایت‌های کمیته امداد توانستم ادامه تحصیل بدهم و موفق به اختراع سه دستگاه در حوزه کشاورزی، رباتیک و سدسازی شوم.
وی ادامه می‌دهد: با فوت پدرم تصمیم گرفتم استعداد نهفته در خودم که عامل اصلی شکوفایی آن پدرم بودند را نمایان کنم که به همین منظور اقدام به ساخت وسایل کوچک و کار با ابزار مکانیکی کردم.
خانم روشنی خاطرنشان می‌کند: نخستین اختراعم مربوط به حوزه کشاورزی است که شامل یک دستگاه هوشمند برای آبیاری مزارع است که بدون دخالت کشاورز و نیروی کارگری و به‌صورت کاملاً هوشمند و خودکار کار آبیاری را انجام می‌دهد.
وی ادامه می‌دهد: این دستگاه یکسری دریچه دارد که این دریچه‌ها به هم دستور می‌دهند و با باز و بسته شدن این دریچه‌ها کار هدایت آب انجام می‌شود.
این فرزند مددجوی مخترع خاطرنشان می‌کند: دومین اختراعم مربوط به یک ربات هوشمند برای کاشت بذر هندوانه و دیگر محصولات جالیزی است.
وی بیان می‌کند: زمانی که مشاهده می‌کردم مردم با چه سختی و مشقتی بذر هندوانه را کشت می‌کنند تصمیم گرفتم رباتی را بسازم که کشاورز بتواند بدون سختی و مشقت اقدام به کاشت بذر هندوانه کند.
خانم روشنی ادامه می‌دهد: از این ربات در سال 98 در جشنواره حرکت رونمایی شد و در مدت دو سال ساخته و ثبت اختراع شد و سند ثبت اختراع آن را دریافت کردم و در ساخت این ربات سه نفر از دوستانم به نام‌های آقایان هادی عابدینی و افتخاری و خانم هاشمی به من کمک کردند.
این فرزند تحت حمایت کمیته امداد شهرستان فاریاب می‌گوید: اختراع سومم در حوزه سدسازی است که حدود دو ماه از زمان ثبت آن می‌گذرد که با این اختراع توانستیم یک مشکل بزرگ در حوزه سدسازی دنیا را حل کنم.
وی ادامه می‌دهد: این اختراع در حوزه سدسازی یک سرریز است این دستگاه روی سد قرار می‌گیرد و کار انتقال آب را به‌راحتی انجام می‌دهد و ترک‌خوردگی سد در آن وجود ندارد.
این مخترع موفق دلیل موفقیت خود را توکل به خدا، تلاش و پشتکار و حمایت‌های کمیته امداد اعلام کرد و گفت: وقتی این ایده‌ها به ذهنم ورود می‌کرد با خودم می‌گفتم حتماً خداوند این قابلیت را در من دیده که این ایده را به ذهنم آورده و همیشه برای ثبت ایده‌هایم تلاش کردم.
وی ضمن قدردانی از مدیرکل استان کرمان و رئیس اداره کمیته امداد شهرستان فاریاب و معاونت‌های فرهنگی و اشتغال کمیته امداد در حمایت از وی خطاب به جوانان به‌ویژه مددجویان تحت حمایت کمیته امداد افزود: هیچ زمان ناامید نشوید و اگر هدفی دارید برای هدف خود تلاش کنید و بجنگید.
این فرزند نخبه تحت حمایت کمیته امداد شهرستان فاریاب در پایان در پیامی خطاب به مقام معظم رهبری می‌گوید: رهبرم من برای سربلندی کشورم تمام تلاشم را می‌کنم ان‌شاءالله روزی برسد که همه جوانان برای سربلندی کشور و نظام تلاش کنند.

تلاشی در دل محرومیت‌ها که با اختراعات دانش‌بنیان به ثمر نشست

انتهای پیام


http://www.kerman-online.ir/Fa/News/250248/تلاشی-در-دل-محرومیت‌ها-که-با-اختراعات-دانش‌بنیان-به-ثمر-نشست
بستن   چاپ