کرمان رصد
تعیین 2 پرچمدار برای کاروان بازی‌های اسلامی؛ مدال آوران پاداش می‌گیرند
دوشنبه 23 تير 1404 - 10:30:12
کرمان رصد - مهر /سرپرست کاروان ایران در بازی های اسلامی تاکید دارد که انتخاب 2 پرچمدار برای این کاروان مبنای کار قرار گرفته است ضمن اینکه رقمی هم برای پاداش مدال آوران پیشنهاد شده است.
 محمد تابع با تاکید بر اینکه هنوز ترکیب کاروان اعزامی ایران به بازی های کشورهای اسلامی نهایی نشده است، گفت: در واقع در تمام رشته های حاضر در این دوره بازی ها شانس اعزام نماینده را داریم البته منوط به اینکه ورزشکاران بتوانند واجد شرایط برای حضور در بازی ها شوند.
وی تصریح کرد: پیش از این، اینگونه بود که کشورها در هر رشته به هر میزان، می توانستند ورزشکار اعزامی داشته باشند. انتخاب ورزشکاران و تعداد آنها بنا به تصمیم مسئولان وقت انجام می شد اما برای این دوره بازی ها محدودیت هایی اعمال شده که اعزام اینچنینی را غیر ممکن می کند. ورزشکاران و تیم ها بر اساس جایگاه و رنکینگ مجوز ورود به بازی ها را می گیرند. خارج از چارچوب تعیین شده، با اعزامی موافقت نمی شود.
سرپرست کاروان ایران در بازی های کشورهای اسلامی ادامه داد: برای رویدادی مانند المپیک باید کسب سهمیه صورت بگیرد و برای بازی های اسلامی هم باید ورزشکار یا تیم گزینه مشمول شرایط رنکینگی اعمال شده شود. در واقع نهایی شدن ترکیب کاروان روندی مشابه المپیک را دنبال می کند و به همین دلیل تا به امروز و در فاصله حدود 4 ماه مانده به این بازی ها هنوز ترکیب مشخص نشده است.
بازار



محمد تابع تاکید دارد که نهایی شدن ترکیب کاروان بازی های اسلامی روندی مشابه المپیک را طی می کند
وی تاکید کرد: به طور مثال در بخش تیمی، در هر رشته 7 کشور برتر مجوز حضور در بازی ها را کسب می کنند. در میان اگر تیمی از میان 7 تیم برتر انصراف داد، تیم بعدی جایگزین می شود. رنکینگ ملاک برای هر رشته هم در یک بازی زمانی مختص به همان رشته اعلام می شود. به طور مثال شاید برای والیبال آخرین رنکینگ در پایان مرداد ملاک انتخاب شود اما در مورد رشته دیگر، این زمان متفاوت باشد.
تابع خاطرنشان کرد: بر این اساس بررسی وضعیت رشته ها و ورزشکاران شان برای بازی های اسلامی انجام شده است اما هنوز ترکیب نهایی نشده است. ضمن اینکه کمیته فنی هم ملاک های خود را در بررسی ها و آنالیزها دارد. به همه رشته ها شانس اعزام را داده ایم اما شاید در بررسی ها به این نتیجه رسیده باشیم که رشته ای شرایط اعزام را ندارد، این تصمیم ممکن است تا قبل از نهایی شدن ترکیب تغییر کند و برعکس.
سرپرست کاروان ایران در بازی های اسلامی با بیان اینکه در بخش جانبازان و توان یابان 2 رشته در این بازی ها حضور دارند، گفت: در نشست هماهنگی سرپرستان اینگونه اعلام شد که پاراشنا حذف و پاراتنیس روی میز جایگزین می شود اما در آخرین ایمیل دریافتی بعد از این نشست، اینگونه اطلاع رسانی شد که پاراشنا حذف شده است اما خبری از جایگزین شدن پاراتنیس روی میز اعلام نشد.
وی افزود: با این اوصاف پارادوومیدانی و پاراوزنه برداری 2 رشته ای هستند که در بازی های اسلامی نماینده خواهند داشت. وضعیت این رشته ها هم برای مشخص شدن ورزشکاران اعزامی بررسی می شود.

کرمان رصد

تابع همچنین در مورد تعیین پرچمدار برای کاروان ایران در بازی های اسلامی و اینکه «امکان دارد با الگوبرداری از المپیک 2 پرچمدار برای بازی ها تعیین شود؟»، گفت: هنوز از طرف برگزارکنندگان بازی ها در این زمینه اطلاع رسانی خاصی صورت نگرفته است. مبنای کار ما اما تعیین 2 پرچمدار است اما در نهایت طبق اعلام برگزارکنندگان انتخاب نهایی را انجام می دهیم.
سرپرست کاروان ایران در بازی های کشورهای اسلامی همچنین با تاکید بر اینکه مدال آوران این بازی ها پاداش دریافت می کنند، گفت: رقمی را برای مدال آوران طلا، نقره و برنز پیشنهاد داده ایم. موضوع باید در هیئت اجرایی بررسی شود و تصمیم نهایی در مورد آن اتخاذ شود.
تابع از اعلام رقم های پیشنهادی امتناع کرد و گفت: مهم این است که قطعا به مدال آورانِ ریاض رقمی به عنوان پاداش اهدا خواهد شد. در مورد رقم و چگونگی پرداخت در هیئت اجرایی باید به جمع بندی برسیم.

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/735688/تعیین-2-پرچمدار-برای-کاروان-بازی‌های-اسلامی؛-مدال-آوران-پاداش-می‌گیرند
بستن   چاپ