کرمان رصد
حجاب و عفاف؛ نمادکرامت وعزت
شنبه 21 تير 1404 - 21:53:50
کرمان رصد - 21 تیرقیام خونین گوهرشاد در دفاع از حجاب و ارزش‌های اسلامی و اعتراض به سیاست‌های زورگویانه و به اصطلاح روشنفکرانه رضاخان که جاودانه وپس از پیروزی انقلاب اسلامی این روز به نام حجاب و عفاف نامگذاری شد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ،21 تیر سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب بعنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده و روزی که دژخیمان رضاخان، مردم معترض به کشف حجاب را در مسجد گوهرشاد به خاک و خون کشید.
اما این ترویج این فرهنگ ارزشمند نیازمند اهتمام همه قشرهای مردم و مسئولان است تا نقشه دشمنان در راستای ترویج بی‌بندوباری بی‌اثر و نقش برآب شود.
عفاف و حجا فقط یک پوشش ظاهری نیست؛ نمادی است از کرامت، عزت و احترام به خویشتن. بانوان مسلمان با رعایت حجاب، ارزش‌های اخلاقی، فرهنگی و دینی خود را نشان می‌دهند و پاسداری از حریم انسانی و شخصیتی خود را حفظ می‌کنند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/735364/حجاب-و-عفاف؛-نمادکرامت-وعزت
بستن   چاپ