کرمان رصد
استاندار کرمان:
تکمیل زنجیره ارزش لبنیات در شهربابک
شنبه 3 خرداد 1404 - 14:53:25
کرمان رصد - استاندار کرمان گفت: در راهبردهای استان و در سند «کرمان برفراز» جایگاه ویژه ای برای عشایر در راستای تحول و تحرک بخشی به توسعه استان، در نظر گرفته شده است.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی ظهر دوم خرداد ماه در جشنواره استانی عشایری بروجال، با یاد و خاطره شهید قاسم سلیمانی اظهار داشت: شهید سلیمانی افتخار جامعه عشایری است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره استانی عشایری بروجال و نمایشگاه محصولات عشایری این منطقه افزود: این نمایشگاه بخشی از توانمندی های جامعه عشایری است که امیدوارم این برنامه شروعی برای حرکت های ارزشمند در راستای ارتقای توانمندی ها و جایگاه عشایر در استان باشد.
استاندار کرمان با بیان اینکه عشایر یکی‌ از ارکان توسعه استان‌ هستند اظهار داشت: جامعه عشایری نقش ویژه ای در بخش های مختلف اقتصادی، صنایع دستی، کشاورزی، دامپروری و تولیدات مختلف دامی و تولید گیاهان‌ دارویی استان ایفا می‌کنند که‌ جزو راهبردهای توسعه استان‌ نیز محسوب می شود.
طالبی به نقش جامعه عشایری در قوام هویت استان‌ و کشور اشاره کرد و گفت: جامعه عشایری، جامعه‌ای فرهیخته و پیشرو و فرزندان عشایر، فرزندان غیور، جسور و پیشتاز در جامعه هستند.
استاندار کرمان جامعه عشایری را جامعه‌ای فرهیخته در کشور عنوان کرد و گفت: در راهبردهای استان و در سند «کرمان برفراز» جایگاه ویژه ای برای عشایر در راستای تحول و تحرک بخشی به توسعه استان، در نظر گرفته شده است.
وی‌ با بیان این مطلب که در بحث صنایع دستی برنامه ها و ساختارهای متعددی پیش بینی شده که صنایع دستی استان را تقویت و در کشور معرفی کند افزود: در بحث تولید گیاهان دارویی نیز حمایت ها، تسهیلات و پشتیبانی های لازم از جامعه عشایری انجام خواهیم داد.
استاندار کرمان به موضوع تولیدات لبنی در شهربابک اشاره کرد و گفت: موضوع تکمیل زنجیره ارزش لبنیات از طریق ایجاد شهرک‌های صنعتی در این منطقه در حال انجام است.
وی به موضوع دغدغه های جامعه عشایری اشاره کرد و گفت: مجموعه‌ مسائل و مشکلات جامعه عشایری که با آن‌ روبرو است؛ در جلسه امروز با رییس سازمان امور عشایر کشور و همچنین در شورای عشایری استان بحث شد و تمصمیمات و مصوباتی داشتیم که به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
طالبی به موضوع تجمیع روستاهای خبر شهربابک نیز اشاره کرد و گفت: این موضوع در استان مصوب شده و پیگیر هستیم تا در هیات دولت و وزارت کشور مصوب شود.
استاندار کرمان در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم این جشنواره نقطه آغازی برای کار بزرگی که قرار بود در این منطقه به صورت پایلوت مهاجرت معکوس در استان رخ دهد؛ باشد و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته به خوبی این مسیر را طی و این منطقه را به نمونه ای از مناطق توسعه یافته، پیشرفته و متکی‌ به ‌توان بومی که ارزش افرین باشد؛ تبدیل و الگوی مناسبی تهیه و در نقاط استان به مرحله اجر در آوریم.

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/726769/تکمیل-زنجیره-ارزش-لبنیات-در-شهربابک
بستن   چاپ