کرمان رصد
معاون اقتصادی استاندار کرمان:
مهارت‌آموزی در کرمان باید متناسب با اقلیم و اقتصاد نوین توسعه یابد
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404 - 08:25:45
کرمان رصد - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: با توجه به موقعیت خاص اقلیمی و بحث خشکسالی‌های مداوم در این خطه، استان در زمینه کشاورزی آسیب دیده بنابراین نمی‌توان به این بخش تکیه کرد لذا مهارت‌ها باید به سمت صنایع و حرفه‌ها سوق داده شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، غلامرضا سالاری در شورای مهارت‌ آموزی استان بر لزوم و ارائه آموزش‌های مهارتی در استان تاکید کرد و بیان داشت: کمبود نیروی آموزشی در حوزه مهارت‌آموزی در استان کاملا احساس می‌شود که برای جبران این موضوع، استان به 50 مربی حق‌التدریس نیاز دارد لذا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست داریم مجوز جذب این نیروها را صادر کند.
وی با بیان اینکه برای ارتقای نظام مهارت‌آموزی نیاز است که تصمیم‌گیری در برخی امور به استان‌ها واگذار شود افزود: تفویض اختیار به استان‌ها در زمینه برون‌سپاری مراکز فنی و حرفه‌ای نیز یکی دیگر از درخواست‌های کرمان در این راستاست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: با توجه به موقعیت خاص اقلیمی و بحث خشکسالی‌های مداوم در این خطه، استان در زمینه کشاورزی آسیب دیده بنابراین نمی‌توان به این بخش تکیه کرد لذا مهارت‌ها باید به سمت صنایع و حرفه‌ها سوق داده شود.
وی با تاکید بر اینکه باید به استان کرمان نگاه ویژه‌ای شود افزود: باید در خصوص مهارت آموزی فنی و حرفه‌ای در حوزه‌هایی نظیر صنعت گردشگری، راهنمای گردشگری، کویرنوردی، خدمات هتل‌داری و صنعت توریسم تلاش و مسیر را برای آموزش هموار کنیم.
سالاری گفت: معتقدم در کل کشور باید مهارت‌های فنی و حرفه‌ای آموزش داده شود ضمن آنکه علایق نسل جوان به مشاغل جدید باید مدنظر گرفته شود تا مهارت‌ متناسب با اقتصاد نوین در استان گسترش پیدا کند که در این راستا به همکاری دولت و بخش خصوصی نیازمندیم.

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/725799/مهارت‌آموزی-در-کرمان-باید-متناسب-با-اقلیم-و-اقتصاد-نوین-توسعه-یابد
بستن   چاپ