کرمان رصد
جدیدترین آمار وزیر کشور از تعداد اتباع غیرمجاز کشور
جمعه 26 ارديبهشت 1404 - 11:43:58
کرمان رصد - وزیر کشور در کرمان گفت: حضور اتباع غیرمجاز در استان کرمان بیشتر از میانگین کشوری است و آنان فرصت‌های زیاد شغلی را اشغال و یارانه‌های زیادی را صرف می‌کنند.
اسکندر مومنی در فرودگاه بین المللی آیت الله هاشمی رفسنجانی کرمان تاکید کرد: اولویت اول بازگشت اتباع خارجی به کشورشان است و حدود 2 میلیون تبعه غیرمجاز (در کشور) وجود دارد.
وی بیان کرد: بار‌ها اعلام کرده‌ایم با کشور‌های همسایه مناسبات مشترک تاریخی، فرهنگی و دینی داریم، اما واقعا ایران امکان پذیرش این همه مهمان را ندارد.
وزیر کشور ابرازامیدواری کرد: اتباع غیرمجاز خارجی برگردند و کشورشان را با تلاش خود آباد کنند.
مومنی بررسی موضوعات حوزه‌های امنیتی، اتباع و اقتصادی را از جمله برنامه‌های سفرش به استان کرمان برشمرد و گفت: افتتاح و آغاز چند طرح نیز در دستور کار در این سفر قرار دارد و در مجموع وضع کلان استان بررسی خواهد شد.
افتتاح کارخانه نوآوری و بازدید از استارت‌آپ‌های مستقر در آن، آغاز اجرای طرح‌ها و افتتاح طرح‌های کلان شهری و روستایی درمجموع به ارزش 12.7 همت، از جمله برنامه‌های وزیر کشور در این سفر یک روزه است.
وزیر کار نیز از چهارشنبه شب در استان کرمان حضور دارد و پس از بازدید از چند طرح و افتتاح چندطرح، عصر دیروز به جنوب کرمان سفر کرد.
منبع: ایلنا

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/724458/جدیدترین-آمار-وزیر-کشور-از-تعداد-اتباع-غیرمجاز-کشور
بستن   چاپ