کرمان رصد
با حضور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی صورت گرفت:
بهره‌برداری از فاز توسعه‌ای کارخانه لاستیک بارز
پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - 16:31:07
کرمان رصد - فاز توسعه‌ای گروه صنعتی بارز کرمان با حضور استاندار کرمان و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، ظهر 25 اردیبهشت فاز اول طرح توسعه گروه صنعتی بارز کرمان، با ظرفیت تولیدی 10 هزار تن لاستیک در سال، امروز 25 اردیبهشت‌ماه با حضور استاندار کرمان و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بهره‌برداری رسید.
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم با اشاره به نقش کلیدی مجموعه لاستیک بارز در صنعت کشور؛ این واحد را از پیشتازان تولید، ایمنی و مسئولیت‌های اجتماعی دانست و تأکید کرد: کیفیت محصولات این واحد تأثیر مستقیمی بر زندگی و هزینه‌های مردم دارد.
وی همچنین با قدردانی از اقدامات مؤثر این واحد صنعتی در زمینه ایمنی، آموزش نیروی جوان و ارتقای مسئولیت‌های اجتماعی، افزود: این واحد تأثیر مثبتی نه تنها در کرمان بلکه در سایر شهرهای کشور نیز ایجاد کرده است.
وزیر کار از توسعه خطوط تولید جدید در این مجموعه خبر داد و تصریح کرد: با راه‌اندازی این خطوط، می‌توانیم از واردات بسیاری از کالاها و محصولات مشابه بی‌نیاز و زنجیره تولید داخلی را تکمیل ضمن آنکه موجب کاهش واردات مواد اولیه نیز خواهد شد.
در حاشیه این مراسم، از یک دستگاه پیشرفته ساخت تایرهای رادیال باری و اتوبوسی با قابلیت تولید انواع تایر با کاربردهای متنوع رونمایی شد.
بهره‌برداری از مسیر دینامیک پلتفرم در میدان تست بارز و آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه 11 مگاواتی خورشیدی در مجتمع بارز کرمان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
براساس گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، بخش جدیدی از طرح توسعه گروه صنعتی بارز نیز در این مراسم به بهره‌برداری رسید که با راه‌اندازی خط تولید و نصب پرس‌های پخت، ظرفیت تولید این کارخانه به میزان 7500 تن افزایش پیدا خواهد کرد.
این پروژه، بخشی از طرح توسعه بزرگ‌تر بارز به ظرفیت 44 هزار تن در سال است که در حال اجراست که گامی مهم در راستای خودکفایی کشور در تولید لاستیک و ایجاد اشتغال پایدار محسوب می‌شود.
همچنین در این مراسم، از 23 محصول جدید گروه صنعتی بارز که در سال 1403 تولید شده‌اند نیز رونمایی شد.

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/724275/بهره‌برداری-از-فاز-توسعه‌ای-کارخانه-لاستیک-بارز
بستن   چاپ