کرمان رصد
مردم کرمان برای تامین برق حوزه های امتحانات نهایی صرفه جویی کنند
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 20:30:38
کرمان رصد - به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا فرحبخش، عصر چهارشنبه در نشست خبری گفت: امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در حالی از ٢٨ اردیبهشت تا ٢٢ خرداد ماه برگزار می‌شود که رایزنی‌های زیادی با شرکت برق برای قطع نشدن برق حوزه‌های امتحان نهایی انجام دادیم.
وی افزود: ما با مسئولین شرکت برق استان کرمان مذاکرات زیادی را انجام داده ایم، اما آنها در برخی از نقاط استان قول 100 درصدی قطع نشدن برق حوزه‌های امتحانی را ندادند.
وی تصریح کرد: به همین منظور خانواده‌ها با صرفه جویی در ساعات ٧ تا ١١ صبح که زمان برگزاری امتحانات نهایی است می‌توانند کمک کنند تا مصرف برق در ساعات برگزاری امتحانات نهایی افزایش نیابد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تدابیر لازم برای شروع و برگزاری امتحانات نهایی در صورت قطعی برق اندیشیده شده است، اما برای خاموش شدن سیستم سرمایشی حوزه‌های امتحانی نمی‌توان کار خاصی انجام داد.
فرح بخش، گفت: تعداد 238 حوزه امتحان نهایی در استان کرمان داریم که 43 حوزه امتحان نهایی در شهر کرمان است.
وی تصریح کرد: تعداد 34 هزار و 845 نفر دانش آموز پایه دوازدهم و 23 هزار و 78 دانش آموز پایه یازدهم استان کرمان در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند.
فرحبخش، با اشاره به تدابیر امنیتی برگزاری امتحانات نهایی گفت: تمامی حوزه‌های امتحان نهایی استان مجهز به موبایل یاب و سیگنال یاب هستند.
وی ادامه داد: امسال ٢١ میلیارد تومان برای خرید پرینتر و اسکنر مورد نیاز حوزه‌های امتحانات نهایی استان کرمان هزینه شده است.
کد خبر 6467679

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/724082/مردم-کرمان-برای-تامین-برق-حوزه-های-امتحانات-نهایی-صرفه-جویی-کنند
بستن   چاپ