کرمان رصد
یک واحد صنفی در شهرستان بافت پلمب شد
سه شنبه 23 ارديبهشت 1404 - 14:38:26
کرمان رصد - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت گفت: یک واحد صنفی واقع در بخش خَبر این شهرستان، به دلیل عدم رعایت شعائر دینی و اسلامی و اقدام خلاف اخلاق عمومی و نیز عدم رعایت مقررات صنفی پلمب شده و برای متخلفین نیز پرونده قضایی تشکیل گردیده است.
به گزارش خبرگزاری برنا؛ حمید حسنی نیا در تشریح این خبر افزود: قاطبه اصناف صنفی شهرستان بافت افرادی متدین و قانون مدار هستند که شئونات اسلامی را رعایت می‌کنند و نکته قابل تامل این است که این افراد، خواهان برخورد با افرادی هستند که به اباحه گری و زیرپا گذاشتن ارزش‌های دینی و اسلامی می‌پردازند.
وی ضمن تاکید بر این مطلب که بازدید‌های نظارتی از اصناف در این شهرستان به صورت مستمر ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: قطعا با صنوفی که با اقدامات خود ارزش‌های دینی و اخلاقی جامعه را زیر پا بگذارند، بدون اغماض برخورد خواهد شد.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/723636/یک-واحد-صنفی-در-شهرستان-بافت-پلمب-شد
بستن   چاپ