کرمان رصد
لبخند دنیا به کرمان 1405 در 31 اردیبهشت امسال
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 18:05:57
کرمان رصد - به گزارش ؛ محسن بندپی معاون گردشگری وزیر میراث‌فرهنگی در نشست مشترک با استاندار با محوریت برگزاری نخستین دوره جشنواره ملی بومگردی به میزبانی کرمان با اشاره به اهمیت این رویداد ملی اظهار کرد: نخستین جشن بوم‌گردی کشور در کرمان برگزار می‌شود، زیرا این استان هم دارای جاذبه‌های غنی فرهنگی و طبیعی است و هم از مدیری توانمند و علاقه‌مند به حوزه گردشگری برخوردار است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: کرمان یکی از سه استانی است که بیشترین جمعیت روستایی را دارد و همین مسئله، بستر مناسبی برای توسعه گردشگری روستایی و بوم‌گردی فراهم کرده است. در واقع بوم‌گردی گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نوع تأسیسات گردشگری در کشور به شمار می‌رود.
او با اشاره به توسعه سریع بوم‌گردی در ایران گفت: تاکنون بیش از 3700 اقامتگاه بوم‌گردی در کشور مجوز گرفته‌اند؛ این در حالی است که در نوروز 1403 میزان رشد پذیرش مسافر در اقامتگاه‌های رسمی 48 درصد بود، در حالی که این عدد در نوروز 1404 به 52 درصد رسید.
معاون وزیر میراث فرهنگی همچنین بر ابعاد اجتماعی و اقتصادی توسعه بوم‌گردی تأکید کرد و بیان کرد : رونق بوم‌گردی به کاهش پدیده حاشیه‌نشینی در کلان‌شهرها و ماندگاری جمعیت در روستاها کمک می‌کند. از طرف دیگر، با ایجاد فرصت‌های جدید شغلی و فعالیت تخصصی نسل جدید در زادگاه خود، شاهد مهاجرت معکوس به روستاها خواهیم بود.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای موفقیت این جشنواره افزود: با همت بخش خصوصی، اتاق بازرگانی، مدیریت استانداری و دستگاه‌های دولتی، شرایطی فراهم شده تا این رویداد به شکل بی‌نظیر و مؤثری برگزار شود.
معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان با اشاره به طرح "لبخند دنیا به کرمان 1405" که توسط استاندار مطرح شد، بیان کرد:ما می‌گوییم نه فقط در 1405، بلکه در 31 اردیبهشت 1404 لبخند همه ایرانیان، روستاییان و فعالان صنعت گردشگری به ظرفیت‌های استان کرمان خواهد بود.
48
کد خبر 2063063

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/723378/لبخند-دنیا-به-کرمان-1405-در-31-اردیبهشت-امسال
بستن   چاپ