کرمان رصد
معاون اقتصادی استانداری در کارگروه تنظیم بازارمطرح کرد:
تولید، توزیع و خرید و فروش مرغ از طریق سامانه‌های یکپارچه صورت می گیرد
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 13:19:48
کرمان رصد - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: تمام فرآیند تولید، توزیع، خرید و فروش مرغ از طریق سامانه‌های یکپارچه و در راستای اشراف کامل بر کار صورت می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، غلامرضا سالاری صبح دوشنبه 22 اردیبهشت ماه در کارگروه تنظیم بازار استان تاکید بر اینکه، حق خرید و فروش مرغ خارج از این سامانه وجود ندارد، گفت: از مزایای این کار اشراف کامل بر نحوه توزیع است، ضمن اینکه اجازه خروج مرغ از کشور داده نمی‌شود و قیمت تمام شده تولید و مصرف‌ نیز تحت نظارت خواهد بود.
معاون اقتصادی استاندار کرمان، میانگین مصرف روزانه مرغ استان کرمان را 180 تا 210 تن اعلام کرد و افزود: به دلیل گرمای مناطق جنوبی و شرقی استان کرمان، تولید مرغ در فواصل بهار و تابستان این مناطق صورت نمی‌گیرد و لذا باید کسری تولید را از استان‌های دیگر وارد کنیم.
سالاری تصریح کرد: با مصوبه ستاد تنظیم بازار استان، تکلیف کرده‌ایم که خرید مرغ از استان‌های دیگر هم از طریق سامانه‌ یکپارچه "سماتیم" صورت گیرد.
وی ابراز داشت: سازمان‌های جهاد کشاورزی شمال و جنوب استان موظف هستند تا از طریق برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مرغداری‌ها و جذب سرمایه‌گذار، تولید و جبران کسری مرغ استان را افزایش دهند.
سالاری، راه‌اندازی سامانه بومی برای تامین مرغ مورد نیاز استان از طریق اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و یا اتحادیه تعاونی روستایی را در راستای منفعت مردم کرمان مورد تاکید قرار داد و گفت: این سامانه‌ها علاوه بر اطمینان خاطر به تولیدکننده، ساماندهی حوزه دلالان و حق‌العمل‌کاران خواهد بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: امیدواریم با اقدامات پیش‌روی در استان شاهد کمترین نگرانی و دغدغه مردم در حوزه بازار و تامین مرغ باشیم.
سالاری اظهار داشت: در حوزه‌های نظارتی نیز فعالیت بر کالاهای اساسی مورد نیاز و سبد غذایی خانوارها متمرکز می‌شود که در این حوزه نیز بتوانیم دغدغه‌ها و نگرانی را رفع کنیم.

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/723308/تولید،-توزیع-و-خرید-و-فروش-مرغ-از-طریق-سامانه‌های-یکپارچه-صورت-می-گیرد
بستن   چاپ