کرمان رصد
پزشکیان: آب و برق در تمام استان‌ها سهمیه بندی شود
چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404 - 09:03:38
کرمان رصد - مخاطب24- در پی مکاتبه استاندار کرمان با پزشکیان پیرامون آسیب خاموشی‌ها به بخش کشاورزی استان، رئیس جمهوری در دستوری به وزرای کشور و نیرو خواستار تنظیم سهمیه‌های استانی و کنترل مصرف برق و آب در کل کشور شد.
در پی مکاتبه محمدعلی طالبی استاندار کرمان با رئیس جمهوری پیرامون «درخواست رعایت عدالت منطقه‌ای در حمایت از کشاورزان کرمانی و جلوگیری از خاموشی‌های آسیب‌زننده به بخش کشاورزی استان»، رئیس جمهوری نیز دستور ویژه‌ای به وزرای کشور و نیرو صادر کرد.
بیشتر بخوانید

کرمان رصد

تذکر پزشکیان به علیرضا دبیر در خصوص مدیریت مصرف برق؛ دبیر: می‌دانستند شما می‌آیید!
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، در این دستور تأکید شده است: «در تنظیم سهمیه‌های استانی و کنترل مصرف برق و آب در کل کشور، تصمیمات لازم را اتخاذ نمایید.»
این دستور در پی نامه‌ای صادر شده که طی آن استاندار کرمان، خواستار اتخاذ تدابیر فوری برای پایداری برق و کاهش خاموشی در بخش کشاورزی استان کرمان شده بود.

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/721810/پزشکیان--آب-و-برق-در-تمام-استان‌ها-سهمیه-بندی-شود
بستن   چاپ