کرمان رصد
بدهی 100 میلیارد تومانی ادارات به مخابرات کرمان
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 15:50:17
کرمان رصد - به گزارش بازار، حسین ساجدی‌ فر روز سه‌شنبه در نشست خبری با تاکید بر اینکه وصول مطالبات به توسعه شبکه مخابراتی کمک می‌کند افزود: حدود 600 هزار خط تلفن ثابت در کرمان وجود دارد که هزینه نگهداری هر خط به صورت ماهانه 25 هزار تومان است و 16 هزار تومان از این مبلغ به صورت هزینه از مشترک اخذ می‌شود.
وی به ناترازی برق نیز اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه ساختارهای ارتباطی براساس شبکه برق شکل گرفته، با قطع برق دچار خاموشی سایت‌های تلفن همراه و مراکز مخابراتی می‌شویم که موجب ناترازی ارتباطی هم می‌شود و تا زمانی که اوضاع صنعت برق به شکل پایدار نرسد این مشکل ادامه دارد.
مدیر مخابرات منطقه استان کرمان اظهار داشت: می‌توانیم براساس اهمیت سایت‌ها و مراکز مخابراتی از ژنراتور و باتری‌های مختلف استفاده کنیم تا قطعی ارتباطات به حداقل برسد.
وی با تاکید بر اینکه امروز ارتباطات پرسرعت، خوب، پرقدرت، دقیق و متقارن لازمه توسعه بسیاری از کسب و کارهاست افزود: اگر بخواهیم راهی را که کشورهای پیشرفته طی کردند، برویم و معادل سرعت آنها حرکت کنیم این فاصله همچنان باقی می‌ماند اما یکی از راه‌های میانبر در کشور ما برای رسیدن به توسعه پایدار اقتصادی توجه ویژه همه ارکان کشور به توسعه است که باید بر اساس اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم.
ساجدی فر به نامگذاری‌های سال‌های اخیر توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی که بیشتر با اقتصاد و اخیرا با اقتصاد دانش بنیان مرتبط است، اشاره و تصریح کرد: این راه میانبری است که اگر در این عرصه خوب کار شود می‌توان زود به توسعه پایدار رسید.
وی افزود: ارتباطات با زندگی مردم گره خورده و به عنوان یک نیازمندی برای توسعه بسیاری از کسب و کارهاست.
مدیر مخابرات منطقه استان کرمان با اشاره به حجم تعاملات مالی دنیا که بر بستر اینترنت انجام می‌شود اظهار داشت: 40 درصد از حجم اقتصاد چین به‌ عنوان دومین اقتصاد دنیا، اقتصاد مبتنی بر اقتصاد دیجیتال و اقتصادی از جنس فناوری اطلاعات و ارتباطات است که در کشورهای دیگر نیز همین گونه است.
وی گفت: در کشور ایران نیز کرمان یکی از استان‌هایی است که مزیت‌های فراوانی در این عرصه دارد و اگر در اقتصاد دانش بنیان کار کنیم، می‌توانیم خیلی زود به توسعه پایدار دست یابیم.
ساجدی فر با بیان اینکه سال گذشته در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان سند پنج ساله تحت عنوان چشم انداز پنج ساله اقتصاد دیجیتال استان تهیه شد افزود: در این سند مقرر شد در پایان برنامه هفتم 10 درصد از سهم اقتصاد دیجیتال کشور در استان کرمان رقم بخورد.
وی بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه سهمی که برای کل کشور از جی دی پی در نظر گرفته شده حدود 10 درصد است یعنی یک درصد جی دی پی کشور فقط باید در حوزه اقتصاد دیجیتال و دانش بنیان کرمان محقق شود که رقم بسیار بالایی است و اگر این اتفاق بیفتد از خروج بسیاری از نخبگان این عرصه جلوگیری می‌شود.
مدیر مخابرات منطقه استان کرمان اظهار داشت: زیرساخت لازم برای تحقق این مهم، اینترنت پرسرعت است که دغدغه همه ماست.
وی با بیان اینکه شرکت مخابرات به عنوان مجموعه هایتک معروف بوده و سال‌ها پرچمدار صنعت و فناوری‌های مختلف به کار رفته در حوزه مخابراتی است افزود: چند سالی است که این جایگاه از دست رفته در نتیجه خدمات نیز با افت ملموس روبه‌رو شده است.
ساجدی فر گفت: امیدواریم مخابرات را به جایگاه سابق خود برگردانیم که اگر این اتفاق بیفتد، می‌توانیم به توسعه میانبر و پایداری که مد نظر همه ما و سرمایه گذاران و نخبگان است، دست پیدا کنیم و در این راستا برنامه‌هایی را پیش رو داریم.
وی گفت: از فرصت و ظرفیت سرمایه گذاران بخش خصوصی حتما استفاده و همین جا اعلام می‌کنیم این افراد وارد این عرصه شوند و اگر ورود کنند بستر برای فعالیت آنها فراهم می‌شود تا بتوانند نقش آفرینی بهتری داشته باشند و خدمات بهتری به مردم ارائه دهند.
مدیر مخابرات منطقه استان کرمان با بیان اینکه یکی از دغدغه‌مندی‌های موجود در کرمان توسعه اینترنت روستایی است گفت: با توجه به وسعت استان اتفاقی که چند سال اخیر رخ داد، توسعه فیبر روستایی بود؛ توسعه ای که اگر اتفاق نمی‌افتاد حتی سایت‌های متعددی در روستاها ایجاد می‌کردیم نمی‌توانستیم به این مناطق خدمت بدهیم.
وی با بیان اینکه 2 هزار و 199 کیلومتر فیبر روستایی در استان کرمان اجرا شده است افزود: این در حالی است که ابلاغ وزارت ارتباطات هست حدود 700 تا 800 کیلومتر باقی مانده است.
ساجدی فر با بیان اینکه فیبر روستایی در برخی مناطق نیز که ابلاغ وزارتخانه نیست با توجه به نیاز استان اجرا می‌شود گفت: امیدواریم که امسال بتوانیم این کار را به سرانجام برسانیم.
وی با اشاره به اجرای فیبر شهری گفت: انتظاری که مردم از مخابرات دارند این است همه مردم این قابلیت را داشته باشند که به راحت ترین شکل ممکن بتوانند به فیبر نوری متصل شوند و این کار تکلیف مخابرات برای چهار سال آینده است.
مدیر مخابرات منطقه استان کرمان در ادامه با اشاره به سرقت کابل‌های مسی مخابرات و اینکه باعث بروز قطعی شبکه‌های مخابراتی و نارضایتی مردم شده است تاکید کرد: برای حل این مشکل قرار است در برخی مناطق کابل مسی مخابرات جمع آوری و فیبر نوری که ارزش ریالی چندانی ندارد، جایگزین شود.
وی خواستار شناسایی و برخورد قاطع با سارقان شد و گفت: باید مجازات اینگونه جرم‌ها افزایش پیدا کند زیرا قطع ارتباطات ممکن است امنیت یا سلامت مردم را به خطر بیندازد.
ساجدی فر با بیان اینکه فقط در حوزه همراه اول در استان کرمان هزار و 300 سایت وجود دارد ادامه داد: پوشش روستایی تلفن همراه استان بالای 98 درصد و پوشش اینترنت در این مناطق به 90 درصد رسیده که باید تا پایان برنامه هفتم به بالای 99 درصد برسد و امیدواریم زودتر از این برنامه به حداکثر برسانیم زیرا تحقق صد درصدی ممکن نیست.

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/721643/بدهی-100-میلیارد-تومانی-ادارات-به-مخابرات-کرمان
بستن   چاپ