کرمان رصد
تهیه همبرگر به سبک ایستگاه فضایی بین‌المللی
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 20:25:56
کرمان رصد - ایسنا /شاید فکر کنید درست کردن یک وعده غذایی با هر چیزی که در آشپزخانه دارید سخت باشد، اما تصور کنید که انجام این کار در فضا چقدر می‌تواند سخت‌تر باشد. یک فضانورد ناسا به تازگی با به اشتراک گذاشتن دستور پخت یک «برگر رنجر» که با استفاده از اقلام موجود در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) تهیه شده بود، مهارت‌های آشپزی خود را به نمایش گذاشت.
به گزارش ایسنا، وقتی جانی کیم (Jonny Kim)، فضانورد ناسا که از ماه گذشته در ایستگاه فضایی حضور دارد، هوس برگر کرد، به مهارت‌های بداهه‌پردازی خود که به عنوان یک عضو سابق نیروی دریایی به او کمک کرده بود، روی آورد. رویکرد او در مقایسه با رویکرد بسیاری از اعضای ایستگاه فضایی که از وعده‌های غذایی آماده (MRE) استفاده می‌کنند و چندان اشتهابرانگیز نیست، خلاقانه بود.
به نقل از دیجیتال‌ترندز، کیم در صفحه اجتماعی ایکس خود نوشت: اگر با غذاهای آماده زندگی کرده باشید، احتمالا دستورهای غذایی خلاقانه‌ای را نیز امتحان کرده‌اید. در اینجا یک تغییر در برگر رنجر داده‌ام که یکی از غذاهای مورد علاقه من است. در این ترکیب استیک گوشت گاو، نان اسنکی گندم، پنیر و سیب‌زمینی با لایه‌ای از گراتن در وسط و مقدار زیادی خمیر فلفل قرمز گوچوجانگ وجود دارد.
بازار



کیم همچنین عکسی از خودش در حال خوردن غذای خلاقانه‌اش به اشتراک گذاشت، با اشاره ویژه به خمیر فلفل قرمز کره‌ای گوچوجانگ که به تازگی در سراسر جهان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. از آنجایی که غذاهای بسته‌بندی شده‌ای که فضانوردان معمولا می‌خورند می‌توانند کاملا بی‌مزه باشند و از آنجایی که به نظر می‌رسد سفر به فضا حس چشایی برخی از افراد را تغییر می‌دهد، چاشنی‌ها و سس‌های تند، برخی از محبوب‌ترین و مورد بحث‌ترین اقلام در بین خدمه فضایی هستند. مواردی مانند سس کچاپ، سس تاباسکو و اکنون گوچوجانگ از جمله مواردی هستند که فضانوردان به آنها علاقه دارند.
موضوع تهیه غذای خوشمزه برای فضانوردان یک چالش جدی است و موضوعی است که در دهه‌های اخیر تحقیقات زیادی روی آنها انجام شده است. در ماموریت‌های فضایی اولیه، غذا اغلب به عنوان وعده‌ای که به سختی قابل خوردن است، توصیف می‌شد.
امروزه، تاکید بر تهیه غذاهای تازه برای فضانوردان در هر زمان ممکن و ارسال اقلام برای اعضای ایستگاه فضایی از جمله میوه تازه، پنیر و شیرینی‌های پاستیلی وجود دارد. تصور می‌شود که تهیه غذای خوشمزه و جذاب نه تنها به سلامت جسمی فضانوردان، بلکه به سلامت روانی آنها نیز کمک می‌کند.

کرمان رصد

کیم می‌گوید که بخش‌هایی از زندگی روی زمین وجود دارد که او از دست داده است، اما همچنان از برگر خود لذت می‌برد و توضیح می‌دهد: دلم برای آشپزی برای خانواده‌ام تنگ شده است، اما این هم به روشی پرداختن به این علاقه است.

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/720726/تهیه-همبرگر-به-سبک-ایستگاه-فضایی-بین‌المللی
بستن   چاپ