کرمان رصد - ایسنا / دیوارنگاره میدان جهاد به مناسبت روز معلم، تصویری از محمدرضا لطفی، موسیقیدان و آهنگساز شناخته شده کشورمان را بالا برد.
به مناسبت سالگرد درگذشت محمدرضا لطفی، همزمان با روز معلم (12 اردیبهشت ماه) جدیدترین دیوارنگاره میدان جهاد به تصویری از این آهنگساز و نوازنده فقید تار، سهتار و کمانچه اختصاص پیدا کرد.
بازار
![]()
در این دیوارنگاره محمدرضا لطفی با لباس سفید معروفش که اغلب به تن داشت، در حال نواختن است و شاعرانی چون حافظ، سعدی، هوشنگ ابتهاج و شهریار او را دوره کرده اند. در توضیح این دیوارنگاره امده است: «بی تو آری غزل سایه ندارد لطفی ...»
![]()
دیوارنگاره میدان جهاد پیشتر به تصویری از حکیم نظامی گنجوی در هفته بزرگداشت این شاعر اختصاص داشت.
دیوارنگاره جدید محصول خانه طراحان انقلاب اسلامی است و برخی عوامل آن عبارتند از ایدهپرداز: مصطفی کفایی، تصویرساز: آیلار قاسمی، طراح گرافیک: محسن کربلایی زاده، طراح نوشتار: علی خلج.
محمدرضا لطفی از چهرههای تأثیرگذار موسیقی ایرانی بود که آثاری چون «ایران ای سرای امید»، «کاروان شهید»، «برادر بیقراره» و «عشق داند» از او به یادگار مانده است.
http://www.kerman-online.ir/Fa/News/720522/تصویر-محمدرضا-لطفی-بر-فراز-یکی-از-میدانهای-تهران