کرمان رصد - مدیر کل آموزش و پرورش و جمعی از فرهنگیان استان کرمان در طلیعه روز پنجشنبه در آستانه سالروز شهادت استاد شهید آیت الله `مرتضی مطهری` و روز معلم با حضور بر مزار شهدا به مقام شامخ این دلاورمردان ادای احترام کردند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان محمد رضا فرح بخش در این آیین با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم به فرمایش مقام معظم رهبری که”امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست” اشاره کرد و گفت: این جمله پرمحتوا و مهمی است که ایشان، یادآوری نام و خاطره شهدا را معادل خون شهید میدانند، شهادتی که برای شهید یک حرکت ارزشمند، مهم و فراتر از همه فوق ارزشهاست.
وی با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سال تحصیلی جاری در تمامی مدارس استان یادواره شهدای فرهنگی و دانشآموز برگزار شده است.
برپایه این گزارش: جمعی از فرهنگیان در آستانه هفته گرامیداشت هفته معلم با حضور در گلزار شهدای کرمان به مقام شهیدان سپهبد قاسم سلیمانی، سردار حسین پورجعفری، شهید شیخ علی ایرانمنش مدیر کل شهید آموزش و پرورش استان، شهدای حمله تروریستی و دیگر شهدا ادای احترام کرد.
















http://www.kerman-online.ir/Fa/News/719930/فرهنگیان-کرمان-به-مقام-شامخ-شهدا-ادای-احترام-کردند