کرمان رصد
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان تاکید کرد:
ضرورت رعایت شاخص‌های بهداشتی توسط کارخانه‌های رب گوجه جنوب کرمان
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 14:55:52
کرمان رصد - در پی دستور استاندار کرمان مبنی بر حل مشکلات حوزه سرمایه‌گذاری و واحدهای تولیدی، چهارمین جلسه سازمان غذا و دارو در شهرستان‌های جنوبی کرمان با هدف نظارت بیشتر بر کیفیت تولیدات غذایی با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، ابوذر عطاپور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان امروز دوم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از کارخانه‌های تولید رب گوجه‌فرنگی در شهرستان‌های جنوبی استان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از 14 کارخانه رب گوجه فرنگی در جنوب استان، 7 واحد فعال می باشند.
وی ادامه داد: در این بازدید ها وضعیت بهداشتی این کارخانه ها در شهرستان های جیرفت، کهنوج و عنبرآباد مورد بررسی قرار گرفت که خوشبختانه مطابق گزارش کارشناسان حوزه بهداشت، شرایط این کارخانه‌ها مطلوب ارزیابی شد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان افزود: اگرچه در سال‌های گذشته وضعیت برخی از این واحدها به لحاظ بهداشتی نامناسب بود، اما با پیگیری‌های انجام‌شده، بهبود چشمگیری حاصل شده است و این بازرسی‌ها به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا کیفیت و سلامت محصولات تولیدی تضمین شود.
تمدید مهلت 6 ماهه برای تطبیق با استانداردهای غذا و دارو
وی تصریح کرد: «بر اساس دستورالعملی که از سال 1398 تا پایان 1403 معتبر بود، کارخانه‌های رب گوجه فرنگی موظف بودند طی 5 سال به شاخص‌های تعیین‌شده وزارت بهداشت برسند و پروانه بهداشتی ساخت دریافت کنند اما متأسفانه تا آغاز سال 1404، هیچ یک از واحدهای جنوب کرمان نتوانستند این شرایط را کامل محقق کنند.
وی افزود: شاخص‌های جدیدی به کارخانه‌داران ابلاغ شده و به آن‌ها 6 ماه فرصت داده شد تا خود را با این استانداردها منطبق کنند.

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/717452/ضرورت-رعایت-شاخص‌های-بهداشتی--توسط-کارخانه‌های-رب-گوجه-جنوب-کرمان
بستن   چاپ