کرمان رصد
تجلیل از برترین های جشنواره استانی مالک اشتر و اسوه در کرمان
پنجشنبه 16 آذر 1402 - 23:18:10
کرمان رصد - محمد علی نظری، فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در سیزدهمیناستانی و سومین جشنواره پایگاه‌های اسوه گفت: در این جشنواره، فرماندهان و بسیجیان پایگاه‌های مقاومت و معاونت‌های تخصصی و عمومی در سپاه ثارالله لوح سپاس دریافت کردند.
او افزود: الگو و اسوه حقیقی ما شهدا هستند و اگر شهدا در مبارزه پیروز شدند، علتش خداباروی و کار جهادی آن‌ها برای خدا بود و این امر در بین بسیجیان ما مشهود است.
علی رحیمی مقدم، دبیر در کرمان گفت: بسیجیان و فرماندهان، خط مقدم جبهه‌های مبارزه با استکبار هستند و این جشنواره در 3 بخش از نواحی مقاومت بسیج، اقشار تخصصی و معاونت‌های عمومی و تخصصی و پایگاه‌های مقاومت اجرا شد و افرادی که در محل خدمتی خود بیشترین اثرگذاری را داشته‌اند، انتخاب و مورد قدردانی قرار گرفتند.
وی ادامه داد: عملکرد افراد در رده تخصصی اقشار در سامانه بارگذاری و مورد پایش قرار می‌گیرد که این هر 3 ماه رخ می‌دهد و از اقشار 2 نفر، معاونت عمومی 2 نفر و معاونت خصوصی هم 2 نفرانتخاب شدند.
رحیمی مقدم بیان کرد: هدف از برگزاری جشنواره این است که الگو‌های موفق معرفی شوند و با کمک به افزایش تجربیات، اقشار هم سو شوند، ضمن اینکه زحمات افراد موفق نیز دیده شود و ایجاد انگیزه کنند.
سعادت، مسئول در سپاه ثارالله کرمان هم گفت: 2 هزار و 300 پایگاه مقاومت که در عرصه‌های 9 گانه سند انتظار در 125 برنامه شرکت کرده بودند، مورد پایش قرار گرفتند و تنها 950 پایگاه در رقابت‌ها شرکت کرده‌اند و از این تعداد 60 پایگاه مقاومت مقام اسوه را به‌دست آورده‌اند.
او به تعداد پایگاه‌هایی که رتبه اسوه کشوری را کسب کرده‌اند، اشاره کرد و گفت: 9 پایگاه مقاومت ما برای حضور در جشنواره پایگاه کشوری به تهران معرفی و اعزام خواهند شد.
باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/594714/تجلیل-از-برترین-های-جشنواره-استانی-مالک-اشتر-و-اسوه-در-کرمان
بستن   چاپ