کرمان رصد
با حضور شهردار منطقه 15 و فرمانده بسیج مجلس شورای اسلامی برگزار شد؛
تجلیل از بسیجیان و خانواده معظم شهدای محله ولی‌عصر(عج) در منطقه 15
شنبه 11 آذر 1402 - 23:40:00
کرمان رصد - مراسم گرامیداشت هفته بسیج با حضور محمد شیری شهردار منطقه 15 و سردار سرتیپ دوم پاسدار محمودوند فرمانده بسیج مجلس شورای اسلامی در مسجد حسینی برگزار و از بسیجیان پایگاه بسیج مسجد حسینی و خانواده معظم شهدای محله ولی‌عصر (عج) تجلیل شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 15، محمد شیری شهردار این منطقه ضمن گرامیداشت هفته بسیج و ضرورت حفظ نام و یاد شهیدان به عنوان تکلیف همگانی، گفت: اجر خانواده شهدا را کمتر از خود شهید نمی‌دانیم. شهید محور فداکاری است، اما صبر همسران، پدران و مادران شهدا نیز ستودنی است.
شهردار منطقه 15 در ادامه با اشاره به ضرورت ارتقای سواد رسانه در برخورد با هجمه های دشمنان، افزود: امروزه دشمن با جنگ ترکیبی پا به میدان گذاشته که تنها راه مقابله و پیروزی در این جنگ نیز ارتقای سواد رسانه و افزایش آگاهی است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار محمودوند فرمانده بسیج مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم به سخنرانی با محوریت بسیج، روحیه بسیجی گری، پیشرفت های نظامی و جنایات جنگی و وحشیانه و نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به سخنرانی پرداخت.
سرودخوانی گروه سرود کودکان، اجرای حرکات رزمی - ورزشی، تجلیل از بسجیان پایگاه بسیج مسجد حسینی و خانواده معظم شهدای محله ولی عصر (عج) از جمله برنامه های این مراسم بود.
انتهای پیام/

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/593628/تجلیل-از-بسیجیان-و-خانواده-معظم-شهدای-محله-ولی‌عصر(عج)-در-منطقه-15
بستن   چاپ