کرمان رصد
بیمه‌ها به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
شنبه 11 آذر 1402 - 23:34:59
کرمان رصد - استاندار کرمان گفت: حق بیمه پرداخت شده مردم استان کرمان مبلغ بالایی است و انتظار می‌رود شرکت‌های بیمه‌ای با ما همکاری کنند و به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار امروز _شنبه یازدهم آذر_ در جمع مدیران شرکت‌های بیمه‌ای استان کرمان اظهار کرد: شرکت‌های استان عمدتاً قراردادهای بیمه خود را با نمایندگی‌های خارج از استان منعقد می‌کنند و این منابع از استان کرمان خارج می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه حداقل نیمی از حق بیمه پرداخت شده باید داخل استان بماند و به سرمایه‌گذاری معطوف شود، خواستار توجه شرکت‌های بیمه‌ای به توسعه استان کرمان شد و گفت: یکی از گرفتاری‌های بزرگ ما در استان تأمین مالی است و حق بیمه‌ها می‌تواند راهگشا باشد.
استاندار کرمان ادامه داد: حق بیمه پرداخت شده مردم استان کرمان مبلغ بالایی است و انتظار می‌رود شرکت‌های بیمه‌ای با ما همکاری کنند و به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند.
فداکار بر لزوم توجه به ظرفیت‌های ویژه استان کرمان در حوزه‌های مختلف معادن، کشاورزی و گردشگری توسط شرکت‌های بیمه‌ای تأکید کرد و گفت: اگر شرکت‌های بیمه‌ای موجود با ما همکاری نکنند، تشکیل یک کنسرسیوم از شرکت‌های بزرگ صنعتی استان در حوزه بیمه در برنامه خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مؤثر شرکت‌های بیمه‌ای، مسئولیت‌های اجتماعی ناشی از درآمد استان است که باید در حوزه سرمایه‌گذاری یا تأمین منابع مالی استان صرف شود.
کد خبر 708873

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/593624/بیمه‌ها-به-مسئولیت‌های-اجتماعی-خود-پایبند-باشند
بستن   چاپ