کرمان رصد
ژست‌های جالب بازیکنان تیم‌ملی زنان (عکس)
شنبه 29 مهر 1402 - 06:59:09
کرمان رصد - به گزارش “ورزش سه”، بازیکنان تیم ملی زنان ایران در آستانه اعزام به استرالیا و تقابل با سه حریف سرسخت (استرالیا، چین تایپه و فیلیپین) در گروه اول این رقابت‌ها، مقابل دوربین فدراسیون فوتبال قرار گرفتند.

کرمان رصد

کرمان رصد

رها یزدانی: دروازه‌بان 36 ساله تیم ملی و شهرداری سیرجان که در این مسابقات هم مثل اردوهای قبلی تیم ملی را همراهی خواهد کرد.

کرمان رصد

ملیکا محمدی: صخره فوتبال زنان که از برترین مدافعان حال حاضر لیگ زنان است. ملیکا از مدافعین اصلی تیم ملی به شمار می‌رود.

کرمان رصد

مونا حمودی: هافبک 30 ساله و اهوازی تیم ملی که بعد از مدت‌ها دوری، به تازگی دوباره به اردوی تیم ملی زنان اضافه شده است.

کرمان رصد

شبنم بهشت: مهاجم سایه شهرداری سیرجان و تیم ملی زنان که بیشتر از گل زدن، در ارسال پاس گل مهارت دارد.

کرمان رصد

حدیث بساط‌شیر: مدافع 25 ساله شهرداری سیرجان و تیم ملی زنان که از بازیکنان اصلی و مورد اعتماد مریم آزمون است.

کرمان رصد

هستی فروزنده: ستاره جوان تیم ملی بزرگسالان که در تمام رده‌های ملی بازی کرده است و در مسابقات جوانان عملکرد درخشانی داشته است.

کرمان رصد

سمانه چهکندی: ملی‌پوش 34 ساله خاتون بم که سال‌هاست به عنوان هافبک برای تیم ملی زنان ایران بازی می‌کند.

کرمان رصد

زهرا قنبری: کاپیتان 32 ساله تیم ملی زنان و از تاثیرگذارترین بازیکنان لیگ برتر که در پست مهاجم برای خاتون بم بازی می‌کند.

کرمان رصد

محدثه زلفی: ستاره 19 ساله ملوان که مدت‌هاست هم در تیم ملی جوانان و هم در تیم ملی بزرگسالان حضور دارد.

کرمان رصد


http://www.kerman-online.ir/Fa/News/583980/ژست‌های-جالب-بازیکنان-تیم‌ملی-زنان-(عکس)
بستن   چاپ