کرمان رصد - به گزارش خبرنگار مهر، از صبح تا عصر روز جمعه به همت اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان کاروان «دختران حاج قاسم» همزمان با هفته دفاع مقدس جهت تجدید میثاق با شهدا به گلزارها و یادمانهای شهدای دفاع مقدس رفتند.
![کرمان رصد]()
این کاروان ضمن زیارت مزار روحانی شهید میرزا کوچک خان، گلزار شهدای رشت و مزار شهید «احمدرضا مظلومی» شهید قدس، در مزار فرمانده گیلانی جبهه مقاومت سردار شهید «محمدعلی حق بین»، یادمان سردار شهید «حسین املاکی»، گلزار شهدای شهر آستانه اشرفیه و مزار شهید «مرتضی حسین پور شلمانی» برای زیارت حضور پیدا کردند.
![کرمان رصد]()
امروز مراسم تشییع یک شهید گمنام تاره تفحص شده با حضور کاروان 40 نفره «دختران حاج قاسم» گیلان در گلزار شهدای رشت برگزار شد، این شهید گمنام 21 ساله تازه تفحص شده در عملیات خیبر منطقه جزیره مجنون به شهادت رسیده است.
![کرمان رصد]()
«حجت الاسلام سعید مهدوی» مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان نیز در این مراسم حرکت در مسیر شهدا را هویت و ماهیت اصلی بانوان ایرانی و گیلانی برشمرد و بیان کرد: حضور و تجدید بیعت دختران حاج قاسم بر سر مزار شهدا و بزرگان گیلانی حاوی پیام مهم دلدادگی و ایمان نسل جوان به سیره شهدا و معنویت است.
![کرمان رصد]()
کد خبر 5893041
http://www.kerman-online.ir/Fa/News/579419/کاروان-«دختران-حاج-قاسم»-بر-سر-مزار-شهدای-گیلان-حاضر-شدند