کرمان رصد
بیش از 1000 طرح همزمان با هفته دولت در کرمان بهره برداری می شود
چهارشنبه 1 شهریور 1402 - 12:16:08 PM
مهر
کرمان رصد -   محمدمهدی فداکار در نشست خبری به مناسبت هفته دولت گفت: عمده ترین پروژه‌ها در حوزه راه‌ها است و بخش‌های مختلفی از جاده‌ها دو بانده می‌شوند، در حوزه آموزش و پرورش و بهداشت و درمان هم پروژه‌های زیادی افتتاح می‌شود.
وی ضمن تاکید بر این موضوع که مدیران دستگاه‌های مختلف باید پاسخگوی خبرنگاران باشند، افزود: هفته دولت فرصت مناسبی است که بیشتر دستگاه‌های اداری و مدیران نشست خبری با رسانه‌ها برگزار کنند و پاسخگوی دغدغه‌های آنها باشند.
فداکار با اشاره به اینکه با اقداماتی که انجام شده رتبه کسب و کار استان کرمان از رتبه 31 به 16 رسیده که امیدوارکننده است، گفت: معطل کردن پروژه‌ها به صلاح استان نیست و نباید برای پروژه‌های اشتغال‌زایی در استان مانع ایجاد کرد.
استاندار کرمان گفت: در هفته دولت بیش از هزار طرح با بیش از 27 هزار میلیارد تومان اعتبار در بخش دولتی و خصوصی و شهرداری‌ها افتتاح یا کلنگ زنی می‌شود.
همچنین در این نشست خبرنگاران دغدغه‌ها و مسائل مهم در حوزه‌های مختلف اقتصادی عمرانی سیاسی امنیتی گردشگری و تاریخی، میراث فرهنگی و اجتماعی مطرح کردند.
«رحمان جلالی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان نیز گفت: آخرین تدابیر ستاد اربعین بیشتر در حوزه حمل و نقل و اسکان و تغذیه در مرز بوده در بخش حمل و نقل دو شرکت هواپیمایی پرواز به سمت نجف و بغداد داشتند و با پیگیری‌های انجام شده چهار پرواز فوق العاده به ناوگان هوایی افزوده شد و امروز نیز اعزام زائران از راه آهن آغاز می‌شود و در بخش ناوگان زمینی نیز با همراهی معادن وعده‌های داده شده را پیگیری می‌کنیم.
وی گفت: آخرین آمار ثبت شده در سامانه پیش ثبت نام وزارت کشور 1249 نفر بوده و 85 درصد از این آمار را آقایان و 15 درصد را خانمها تشکیل می‌دهند.
 

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/573045/بیش-از-1000-طرح-همزمان-با-هفته-دولت-در-کرمان-بهره-برداری-می-شود
بستن   چاپ