کرمان رصد
تولید مرغ در کرمان، جوابگوی نیاز روزانه مردم نیست
سه شنبه 23 خرداد 1402 - 1:21:51 PM
باشگاه خبرنگاران
کرمان رصد - بیگلر امروز در جمع اصحاب رسانه با تبریک فرارسیدن هفته جهاد کشاورزی گفت: در هفته جهاد کشاورزی طبق برنامه‌های مدنظر، 67 طرح تولیدی در استان کرمان به بهره داری می‌رسد.
او با اشاره به اینکه بخش کشاورزی، تحت تاثیر عوامل محیطی است و علی رغم ناکامی‌ها و تهدید ها، رشد خوبی در بخش‌های مختلفش داشته است، بیان کرد: تامین امنیت غذایی ، موضوع مهمی در جهاد کشاورزی و جامعه محسوب می‌شود و در منطقه جنوب استان کرمان تلاش برای تامین گندم به سختی صورت می گیرد؛ اما خوشبختانه دستاورد‌هایی خوبی در استان داشته ایم‌.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بیگلری گفت: باید از سمت کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی صنعتی پیش برویم و تکنیک‌های کار مشخص شده و با سرعتی مناسب پیش می‌رود.
او بیان کرد: روزانه 200 تن مرغ نیاز سرانه مصرف استان است که نزدیک به 50 هزارتن مرغ تولید می‌کنیم ؛ بنابراین باید این امر را به تعادل برسانیم تا نیاز استان به مرغ نیز تامین شود.
بیگلری با اشاره به اینکه با همدلی و همراهی ارکان و ذینفعان مرغ و تلاش شبانه روزی همکاران توانستیم موفق شدیم، گفت: ابراز شرمندگی می‌کنم اگر کوتاهی بوده است؛ ولی تولید مرغ به سمت نُرم و تعادلی رفته است و جوجه ریزی خوبی انجام شده و از نوساناتی که مدتی قبل ایجاد شده بود نیز بیرون آمده است.
او با اشاره به دچار شدن برخی از محصولات کشاورزی به آفات وبیماری‌ها گفت: باتوجه به موقعیت منطقه ای، در جنوب استان کرمان، آفات شدید را شاهد بودیم؛ ولی با حضور به موقع پدافند غیرعامل استانداری و سایر دست‌اندرکاران توانستیم از پیشروی آن آفات که بسیار خطرناک بودند نیز دور شویم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان بیان داشت: بخش کشاورزی ریسک بالایی دارد و هر شخصی در این بخش سرمایه گذاری نمی‌کند و می‌طلبد که مسئولان این بخش را حمایت کنند.
لطفعلی زاده، معاون تولیدات گیاهی شمال استان با بیان اینکه تاکنون 7 آفت شناسنامه دار در استان شناسایی شده است، گفت: متاسفانه در مرداد 1400، آفت خرطومی حنایی در استان مشاهده شد و از همان زمان رصد و پایش به طور مرتب انجام شد.
او با اشاره به اینکه خوشبختانه از آن زمان تاکنون 279 آلودگی را که مشاهده و تیمار کرده ایم، افزود: مبلغی برابر با 4 میلیارد و 100 میلیون تومان اعتبار به استان تخصیص داده شده است که باید برای کنترل آفت سرخرطومی حنایی استفاده شود.
لطفعلی زاده بیان داشت: هم اکنون کود با شناسه کودی در بازار ارائه می‌شود و به طور مرتب این کود‌ها بررسی می‌شوند تا کودی مناسب برای محصولات کشاورزی و باغی استفاده شود.
او بیان داست: استفاده بهینه از کود، مهم ترین موضوع مدنظر ما است که درخواست داریم تا اصحاب رسانه برای اطلاع رسانی در این زمینه ما را یاری کنند.
 

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/560062/تولید-مرغ-در-کرمان،-جوابگوی-نیاز-روزانه-مردم-نیست
بستن   چاپ