کرمان رصد
توجه به دانش‌بنیان‌ها در مجتمع مس سرچشمه
چهارشنبه 10 خرداد 1402 - 17:53:55
کرمان رصد - به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد محمودی مؤمن‌آبادی معاون تحقیقات شرکت مس سرچشمه در نشست تخصصی مس و صنایع وابسته که در حاشیه رویداد عصر امید سیرجان برگزار شد، گفت: توانستیم بر اساس عارضه‌یابی‌ها و اکوسیستم حاضر در کشور، سند فناوری و نوآوری مجتمع را تدوین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در مجتمع مس سرچشمه، شیوه مذاکره و عرضه پروپوزال‌های فناوران بر اساس فرمتی مورد بررسی قرار می‌گیرد که بتوانیم آن‌ها را اجرایی کنیم؛ البته که پروپوزال‌ها در شورا‌های پژوهشی براساس نیاز مجتمع مورد بررسی قرار می‌گیرند و سپس تأیید می‌شوند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
محمودی با بیان اینکه گاهی از ظرفیت دانشگاه‌های استان و تهران بهره می‌بریم، افزود: قرارداد‌های متکثری در ایران منعقد کردیم که از ظرفیت دانشگاه‌ها در این خصوص بهره می‌بریم.
معاون تحقیقات شرکت مس سرچشمه درباره خروجی‌های مجتمع متبوع خود اضافه کرد: همواره برگزاری سمینار‌هایی در زمینه تحقیق و توسعه سرلوحه کار مجتمع است.
وی با تأکید بر اینکه بحث دانش‌بنیان در مجتمع پیگیری می‌شود، گفت: این باعث شده که کار‌های خوبی شکل بگیرد؛ اما این نهال تازه‌ای است که نیاز به آبیاری و پشتکار دارد؛ تاکنون حمایت شده و باید این روند مورد توجه قرار گیرد.
این مسئول با بیان اینکه حل پژوهش همواره با چالش آغاز می‌شود، گفت: ورود به بخش تولید دشوار است و محققانی می‌توانند موفق باشند که به راحتی زمین را خالی نکنند؛ امیدواریم تیم‌های که از دانشگاه به مجتمع می‌آیند ریسک اجرای کار را پایین بیاورند.
انتهای پیام/

http://www.kerman-online.ir/Fa/News/557882/توجه-به-دانش‌بنیان‌ها-در-مجتمع-مس-سرچشمه
بستن   چاپ