سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

بازنشستگان و حق‌التدریس‌ها جای خالی ۳ هزار معلم در کرمان را پُر می‌کنند

بازنشستگان و حق‌التدریس‌ها جای خالی ۳ هزار معلم در کرمان را پُر می‌کنند
کرمان رصد - فارس/ رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به کمبود ۳ هزار معلم در مدارس گفت: کمبود معلم در استان با به‌کارگیری ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فارس / رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به کمبود ۳ هزار معلم در مدارس گفت: کمبود معلم در استان با به‌کارگیری بازنشستگان، حق‌التدریس‌ها و دانشجومعلمان جبران می‌شود.
ماشاالله میرزاحسینی، رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش استان کرمان در گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان که با محوریت پروژه مهر، اظهار کرد: حدود ۳ هزار معلم در استان کمبود داریم و برنامه‌ریزی‌های لازم برای جبران این کمبود تا آغاز سال تحصیلی جدید انجام شده است.
وی بیان کرد: با توجه به نیاز نیروی انسانی در مدارس استان، کمبود معلمان از طریق استمرار خدمت و به‌کارگیری فرهنگیان بازنشسته، استفاده از نیروهای حق‌التدریس و همچنین به‌کارگیری دانشجومعلمان سال آخر تحصیل جبران می‌شود تا روند آموزش دانش‌آموزان بدون مشکل ادامه یابد.
رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش استان کرمان ادامه داد: تأمین نیروی انسانی مورد نیاز مدارس یکی از اولویت‌های اصلی آموزش و پرورش استان است و تمام ظرفیت‌های قانونی برای آغاز مطلوب سال تحصیلی به کار گرفته می‌شود.
میرزاحسینی با تأکید بر اینکه هدف اصلی، جلوگیری از ایجاد خلأ آموزشی در کلاس‌های درس است، تصریح کرد: با اجرای این برنامه‌ها تلاش می‌شود تمام کلاس‌های درس در سراسر استان از نخستین روز سال تحصیلی دارای معلم باشند.
بر پایه این خبر، گردهمایی دو روزه مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان با محور پروژه مهر ۱۴۰۵ در هتل آسمان کرمان در حال برگزاری است.


نظرات شما