کرمان رصد - در ادامه رقابتهای لیگ حرفهای بسکتبال کشور تیم مس رفسنجان با پیروزی ۷۹ بر ۶۸ در برابر نیروی زمینی تهران، لیگ برتری شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان ؛دیدارهای برگشت مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ حرفهای بسکتبال یادواره «امام شهید و شهدای جنگ رمضان» امروز (سه شنبه ۱۹ خرداد) در گچساران و رفسنجان برگزار شد و دو تیم نفت و گاز گچساران و مس رفسنجان موفق به شکست حریفان شان شدند.
در دیدارهای رفت این مرحله دو تیم نفت و گاز گچساران و گل گهر سیرجان به تساوی رضایت دادند و مس رفسنجان هم در دیدار خانگی موفق به شکست حریفش شد.
نتایج دیدارهای رفت و برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ حرفهای بسکتبال به این شرح است:
دیدارهای رفت (یکشنبه ۱۷ خرداد)
نفت و گاز گچساران ٧١ - گل گهر سیرجان ٧١
مس رفسنجان ٧٩ - نیروی زمینی تهران ٦٨
دیدارهای برگشت (سه شنبه ۱۹ خرداد)
نفت و گاز گچساران ٩٠ - گل گهر سیرجان ٨٤
مس رفسنجان ٩٣ - نیروی زمینی تهران ٧٣
بدین ترتیب و با توجه به نتایج به دست آمده در دیدارهای رفت و برگشت، دو تیم نفت و گاز گچساران و مس رفسنجان با صعود به مرحله نهایی لیگ حرفهای بسکتبال، سهمیه حضور در فصل جدید لیگ برتر را کسب کردند.