چهارشنبه ۱۷ دي ۱۴۰۴
اجتماعی

جانشین سپاه پاسداران در ویژه برنامه «یاد یاران» :

آزادگان عالم خودشان را پیرو و بهره‌گیر از تفکر حاج قاسم می‌دانند

آزادگان عالم خودشان را پیرو و بهره‌گیر از تفکر حاج قاسم می‌دانند
کرمان رصد - جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز بسیاری از آزادگان عالم خودشان را پیرو، حامی و بهره‌گیر از تفکرات شهید سلیمانی می‌دانند.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز بسیاری از آزادگان عالم خودشان را پیرو، حامی و بهره‌گیر از تفکرات شهید سلیمانی می‌دانند.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان سردار احمد وحیدی سه شنبه ۱۶ دی در ویژه برنامه «یاد یاران»، گردهمایی رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس به مناسبت ششمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در کرمان اظهار کرد: در تاریخ منطقه بسیاری از آزادگان عالم خودشان را پیرو، حامی و بهره‌گیر از تفکرات شهید سلیمانی می‌دانند.
وی افزود: شهید سلیمانی فقط یک فرد نبود و به فرموده رهبری، یک مکتب و جریان ساری و جاری در جامعه ایران و منطقه بود. بنابراین باید او را از همه ابعاد وجود بازشناسی کنیم و از او درس‌های فراوان بگیریم.
وحیدی بیان کرد: امروز یاد و نام او جنبه اسطوره‌ای پیدا کرده یعنی هر کسی می‌تواند بخشی از وجود خود را در قالب او معنا کند و از او الهام بگیرد.
جانشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به حضور چندین میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر سرداران مقاومت گفت: آنچنان شهید سلیمانی با روح و پیکر جامعه آمیخته شده که هنگامه بزرگ در تشییع او شگفتی‌آور بود. یک شخصیت نظامی چنین جایگاهی پیدا می‌کند فراتر از هر گونه ساختارهای محدودکننده و فراتر از هر عنوان در قلب و روح نه فقط مردم ایران بلکه در منطقه و بسیاری از کشورهای دیگر جا گرفت که برایش بزرگداشت گرفتند.
وی افزود: چگونه یک فرد اینگونه با همه احساسات، عواطف و عقلانیت مردم درآمیزد و این چنین جایگاهی پیدا می‌کند؟ خیلی مهم این است که شخصیت چندبعدی می‌سازد.
وحیدی گفت: شهید سلیمانی عزیز بازسازی هویت انقلابی ملت ما و ارائه و مظهر تجلی او در دوره اخیر ما بود و تمام آرمان‌های انقلابی و مجاهدانه ملت و جوانان ما در قالب این شهید بروز می‌کند. خیلی مهم است که یک ملت عزت خود را در قالب یک شخصیت بازنمایی کند، ملت ما این را در قالب شخصیت حاج قاسم سلیمانی دیدند.
وی اظهار کرد: حاج قاسم هویت معنوی و دینی مردم را در درون خود متبلور کرد و احساسات معنوی مردم در بروز آن شخصیت خود را نشان داد.


نظرات شما