پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

استاندار کرمان در حاشیه مراسم اربعین شهدای اقتدار:

اراده مردم برای تداوم راه عزتمند انقلاب اسلامی بعد از جنگ ۱۲ روزه محکمتر شد

اراده مردم برای تداوم راه عزتمند انقلاب اسلامی بعد از جنگ ۱۲ روزه محکمتر شد
کرمان رصد - استاندار کرمان گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، اراده و همت مردم را برای حفظ دستاوردهای انقلاب و تداوم راه عزتمند و حرکت به سمت قله‌های پیشرفت و سعادت محکم‌تر کرد.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار کرمان گفت: جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر، اراده و همت مردم را برای حفظ دستاوردهای انقلاب و تداوم راه عزتمند و حرکت به سمت قله‌های پیشرفت و سعادت محکم‌تر کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، مراسم اربعین شهدای اقتدار (شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران)، عصر سه‌شنبه 14 مرداد در محل حسینیه ثارالله کرمان با حضور مسؤلان ارشد استان برگزار شد. 
محمدعلی طالبی استاندار کرمان در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران، شهادت را موجب بالا رفتن روحیه ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون دانست. 
وی افزود: در جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر نیز که رژیم صهیونیستی بهترین فرزندان این کشور را از جمله سرداران، دانشمندان و شهروندان از ما گرفت، اراده و همت مردم را برای حفظ دستاوردهای انقلاب و تداوم این راه عزتمند و حرکت به سمت قله‌های پیشرفت و سعادت محکم‌تر می‌کند. 
استاندار کرمان ادامه داد: جامعه ایران اسلامی متاثر از این خون‌های به ناحق ریخته شده مسنجم‌تر شد و امیدواریم شهدا چراغ راه ما و الگویی برای تداوم‌ مسیر انقلاب و نظام اسلامی باشند. 


نظرات شما