کرمان رصد

آخرين مطالب

10 درصد از چک‌ها در اردیبهشت ماه برگشت خورد! اقتصادي

10 درصد از چک‌ها در اردیبهشت ماه برگشت خورد!
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /براساس داده‌های بانک مرکزی، در اردیبهشت ماه سال جاری بیش از 9.8 میلیون فقره چک در کشور مبادله شد که از این میزان نزدیک به یک میلیون فقره چک معادل 10.1 درصد از تعداد و 14.4 درصد از مبلغ آنها برگشت خورده است.
در پایان اردیبهشت ماه سال 1404، بیش از 9.8 میلیون فقره چک با ارزشی بالغ بر 931 هزار میلیارد تومان مبادله شد که نسبت به ماه قبل خود (فروردین 1404) معادل 22.5 درصد در تعداد چک‌ها و 47.3 درصد در مبلغ و ارزش ریالی آن افزایش را نشان می‌دهد.
براین اساس، 89.9 درصد از تعداد چک‌ها وصول و 10.1 درصد از آنها برگشت خورده است. همچنین از نظر مبلغ 85.6 درصد از ارزش ریالی چک‌ها وصول شده و 14.4 درصد از مبلغ و ارزش پولی آنها برگشت خورده است.

کرمان رصد

در اردیبهشت ماه سال جاری، استان تهران با 3.1 میلیون فقره چک به ارزش 448 همت بیشترین آمار چک‌های مبادله‌ای را به خود اختصاص داده که 31 درصد از سهم کل را نشان می‌دهد و پس از تهران استان اصفهان با 11.2 درصد و استان خراسان رضوی با 6.9 درصد بیشترین سهم را از تعداد چک‌های مبادله‌ای در میان سایر استان‌ها به خود اختصاص دادند.
همچین، سه استان فوق در مموع 60.9 درصد از ارزش ریالی چک‌ها را به خود اختصاص دادند که سهم استان تهران 48.2 درصد، سهم استان اصفهان 7.3 درصد و سهم استان خراسان رضوی 5.4 درصد بود.
چه میزان چک وصول و چه میزان برگشت خورد؟
در اردیبهشت ماه، بیش از 8.8 میلیون فقره چک بانکی به ارزش 797 همت وصول شد که در قیاس با ماه قبل (فروردین ماه) حدود 21.1 درصد در تعداد چک‌ها و 46.3 درصد در مبلغ چک‌های وصول شده را افزایش نشان می‌دهد و سهم استان تهران در این بخش 2.8 میلیون فقره چک به ارزش 392 همت است که از لحاظ تعداد 90.1 درصد و از لحاظ ارزش 87.4 درصد از کل چک‌های مبادله‌ای در این استان وصول شده است.

کرمان رصد

در ماه مذکور (اردیبهشت ماه) چهار استان گیلان با 92.2 درصد، قم با 91.5 درصد و خوزستان و کرمانشاه هر کدام با 91 درصد بیشترین میزان وصول چک‌های مبادله‌ای (نسبت به میزان چک‌ها در استان) را به خود اختصاص داده و کمترین میزان وصول چک‌ها در این ماه مربوط به استان‌های کهکیلویه و بویراحمد با 85.6 درصد، خراسان شمالی با 85.8 درصد و کردستان با 85.9 درصد است.
همچنین از لحاظ ارزش ریالی چک‌های وصول شده نسبت به چک های مبادله‌ای در اردیبهشت ماه استان البرز با 87.4 درصد، زنجان با 87.2 درصد، و گلستان با 86.7 درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص دادند.
با این حال، در این مدت حدود یک میلیون فقره چک برگشت خورد که ارزش ان به 134 همت می‌رسد که در قیاس با ماه قبل این گزارش (فروردین 1404) حدود 40 درصد در تعداد و 53 درصد در ارزش ریالی افزایش داشته است.

کرمان رصد

کرمان رصد

همچنین در اردیبهشت ماه سال جاری در میان استان های کشور، در استان تهران نزدیک به 303 هزار فقره چک برگشت خورد که ارزش آن به 56.6 همت می‌رسد که بیانگر 9.9 درصد از تعداد چک‌های برگشتی و 12.6 درصد از کل ارزش چک‌های برگشتی در اردیبهشت ماه است و با این حال بیشترین نسبت در تعداد برگشت چک طی مدت مورد اشاره مربوط به استان کهکیلویه و بویر احمد با 14.4 درصد، خراسان شمالی با 14.2 درصد و کردستان با 14.1 درصد است و از نظر ارزش چک‌های برگشت خورده سه استان کهکیلویه و بویر احمد با 24.3 درصد، خراسان جنوبی با 23.6 درصد و خراسان شمالی با 23.4 درصد بیشترین میزان در ارزش چک‌های برگشتی به کل چک‌های مبادله‌ای در این استان‌ها را به خود اختصاص دادند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/735172/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازداشت عامل شهادت پاسدار بازنشسته در بافت

افسردگی و تنهایی، عوامل پنهان «زورگویی در دنیای مجازی»

استاندار کرمان: تکرار سیل در یک منطقه مایه شرمساری است؛ تاکید بر جبران خسارت

کلاهبرداری با وعده اقامت در ایران؛ کشف ده‌ها کارت بانکی و اسناد هویتی جعلی

قیمت جدیدی برای نان مصوب نشده؛ گران‌فروشی تخلف است

پیش بینی بورس یکشنبه 22 تیر 1404

تاریخ پیش فروش بلیط قطار مرداد 1404 و اربعین اعلام شد

احتمال جدایی یک ستاره مهم از استقلال

ترانه «هنوز باهاتم» از علی لهراسبی

عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابرها

جهش 305 درصدی تعویض اسناد قدیمی در استان کرمان

شهادت سرباز منوجانی توسط گروهک تروریستی

قیمت نان دولتی در کرمان افزایش یافت

جلسه خصوصی پیاتزا با دو رقیب در تیم ملی

لیگ ملت‌ها؛ غول‌کشی به سبک ژاپن

دیدار مدیر عامل بیمه دی با خانواده‌های شهدای اقتدار استان مازندران

آغاز جشنواره تابستانی کیش از مردادماه؛ بسته‌های تخفیفی، سفر اقساطی و رویدادهای ویژه در راه‌اند

تخریب 265 کیلومتر راه روستایی جنوب کرمان

شهادت سرباز وظیفه اهل منوجان و دو همرزمش در چابهار

وزیر صمت: چک‌های برگشتی تا سه ماه مانع دریافت تسهیلات نمی‌شوند

حنجره‌ها آماده؛ ایران در میهمانی پرشور والیبال لهستان

واکاوی انفعال چین در جنگ دوازده

دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای تازه کشف‌شده از کل منظومه شمسی قدیمی‌تر است

سرپرست آموزش و پرورش منطقه نوق منصوب شد

پنج شرط بانک مرکزی برای فعالیت سکوهای فروش طلا

کاهش نرخ بیکاری به 7.3 درصد در بهار 1404

معاملات بازار ارز تجاری به 8 میلیارد دلار رسید

بلیت بازی لهستان و ایران تمام شد!

شاید بازی دوستانه با ایران برای لهستان گران تمام شو‌د

مهارت‌آموزی بخش اصلی سند تحرک‌بخشی به توسعه استان است

ترانه «عاشقانه» با صدای علیرضا قربانی

سرمقاله وطن امروز/ نقطه‌زنی در العدید

طرح روسی مذاکرات هسته‌ای

مدل جدید هوش مصنوعی رفتار انسان را با دقت بی‌سابقه پیش‌بینی می‌کند

افکار منفی باعث بدتر شدن آسم می‌شود

قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد

گزارش ایسنا از تاثیر خروج اتباع غیرمجاز در بازار؛ اجاره مسکن نفس چاق کرد

نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت

نرخ تورم خوراکی‌ها اعلام شد

شروط پنج‌گانه بانک مرکزی برای بازگشت سکوهای فروش طلا به چرخه پرداخت

‍مدیرعامل سابق پرسپولیس، سرپرست بدنسازی شد

بیانیه تند حمید استیلی و استعفایش از پرسپولیس!

سرمقاله فرهیختگان/ مذاکره جنگ است

روند افزایشی معاملات بورس‌ در یک‌سال اخیر

غفلت گسترده نسبت به وضعیت آب در کشور

تزریق 35 هزار میلیارد تومان نقدینگی جدید به بازار سرمایه

پخش زنده هفته سوم لیگ والیبال ملت‌ها 2025 از شبکه سه

فیبا: زنان بسکتبال ایران مدعی صعود به سطح اول آسیا هستند

سرمقاله جوان/ موج سوم رستاخیز ملی ایرانیان

این هوش مصنوعی، بیماری‌ها را با دقت 92 درصد تشخیص می‌دهد!